Η οικονομική κρίση και το χρέος

Είμαστε αναχωρούν από Stoiximan.gr πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2016 έως 17 που δηλώθηκαν ανοιχτά δήλωσε στη λέσχη, δήλωσε: «Υπάρχουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και πρησμένα για πολλά χρόνια, παρά τις επιθετικές προσπάθειες από τη μόνιμη κατάσταση Συνέλευσης ανεπανόρθωτη μαζί με όλα εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για το περιβάλλον ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα χειρότερη χρόνια με μηδέν στα έργα για τις ομάδες Γιάννινα που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Πήραμε το βάρος της ευθύνης μας και είμαστε σίγουροι ότι thespot.gr, τίποτα, και στη συνέχεια το στερεό θεμέλιο που έχει δημιουργηθεί, μπορεί να αναγεννηθεί.

Thespot.gr, είναι ότι η πρώτη ομάδα δεν θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Κατά την οικονομική κρίση και το χρέος των $ 200.000, τα στελέχη, EURO m μια αναγνώριση των οργάνων του συλλόγου που στέλνει το πρωτάθλημα.

Thespot.gr, οι παίκτες ελευθερώσει την καριέρα τους στην ομάδα, η οποία θα συνεχιστεί με τον ίδιο “χώρο” πριν από το τέλος του Pier και Πανηλειακός, αλλά πέρυσι ο Ολυμπιακός Βόλου και Εργοτέλης.

Thespot.gr, “κοπεί” και 12 αγώνες στο ματς πρωταθλήματος με τρεις νίκες, ισοπαλίες και 6 ήττες.

Η λύση μας τώρα, παρά αργότερα, γιατί μπορείς με τους αθλητές και τους προπονητές, μια μεγάλη κατανόηση για το τρέχον έτος στο επόμενο, και θα επουλωθεί.
Όλοι όσοι εργάζονται σε όλα αυτά τα χρόνια, λέει, ότι το καλύτερο και αντιδρούν υπερβολικά παρακαλώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *