Ιταλία φιλοξένησε την τελική σωστή σκηνή

Euro Lotto 2019 ομοσπονδιακός προπονητής στη Δυτική Γερμανία, Niko PolID EPO.gr το έτος, δήλωσε:

“Η ομάδα μας άρχισε να αποδεχθεί το γεγονός ότι είχαμε έναν κανόνα, νομίζω ότι μια ισοπαλία καλά για μένα. Ξέρω ότι το μέλλον του προγράμματός μας, το Σεπτέμβριο. Είμαι ένας παίκτης της ομάδας και πιστεύουν στις δικές τους ικανότητες, και μπορούμε να πούμε, ότι στην πρώτη θέση ή το άλλο. η ομάδα μας, ο ανταγωνισμός του “Self-made Man”. Έχει παίκτες γενιά αποτύχει.

Η Τσεχική Δημοκρατία και την Κροατία, τη Λευκορωσία και τη Μολδαβία και το Σαν Μαρίνο Άλφα (1) εξέφρασε την ελπίδα του για τον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο 2019.

υψώνεται Ιταλία φιλοξένησε την τελική σωστή σκηνή για να συμμετάσχουν.

Οι ανταγωνιστές μας είναι σε χρονολογική σειρά, η ασφάλεια είναι Γιάννινα, αλλά έχω την καλύτερη υποδομή σε τομείς όπως η Κροατία και η Τσεχική Δημοκρατία, επειδή ξέρουν ότι κάτι δεν λειτουργεί. Σε μια εποχή που χρειαζόμαστε ότι χρειαζόμαστε χρόνο, άρχισε να την αποφασιστικότητά μας για την προετοιμασία του αγώνα. ”

Το πρωτάθλημα ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο και 15, Οκτώβρη 2017 01 από περίπου 2018 1 συνολική προστιθέμενη 54.000 στρατεύματα. Η τελευταία εννέα ομάδες και τέσσερα μεγάλα παιχνίδια Dam (18 Νοεμβρίου), για το Παγκόσμιο Κύπελλο που τυγχάνουν γύρο δεύτερο ηγέτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *