Εισιτήρια για το παιχνίδι

Έσοδα από τα εισιτήρια είναι ως εξής.

(S) τη λειτουργία του το print @ home (e-ticket)

(Β) το μετρητή στα τις συναλλαγές κάρτα γραφικών «Κ. Καρά επίσης SKAKIS» στάδιο για επιβεβαίωση της ώρας και
(Γ) το Ταμείο (περίπτερο) 17 συναλλαγές) έλαβε εισιτήρια για τον αριθμό θύρας που χρησιμοποιείται για την ακίδα πας (βρέθηκε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)

Σήμερα θα είμαστε Άρη pics Club την Πέμπτη και κήρυξε ανεμιστήρα (0202 19:30) εισιτήρια επιστροφής για τη μεταφορά.

Η ανακοίνωση

Το στάδιο p h… (Ε) έως (ζ) Καρά SKAKIS μου, «Πέμπτη στις 7:30 02022017, Άρη Super Bowl κούρσα 2 κατά τη στιγμή του αγώνα των Ελλήνων για 3 φωτογραφίες, η ομάδα φίλοι. Οι πληροφορίες.
Εισιτήρια για το παιχνίδι από το εισιτήριο σταδίου «Κ. Καρά και SKAKIS» θύρα 25 για γραφείο 301 (Δευτέρα) Κυριακή (10:00-18:00) 2.2 (Σάββατο) έως τις 10:00 κατά την έναρξη του αγώνα.
Internet (www.olympiacos.org) 14:00, Παρασκευή από 1,27 μέσω κόπωσης.
Η εμμονή των οπαδών για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου κλαμπ ομάδα παίζουν όλα διαθέτουν φωτογραφίες φωτογραφίες κάρτες φέτος, Ερασιτεχνικό πολυμέσων και να χρειάζονται εκτεταμένες στατιστικές οπαδούς να πληρώσει το ποσό 10 € από τη διάλυση των οχημάτων εκτός υπηρεσίας.
Φαίνεται να είναι (D) SMS λογισμικό κάρτα) Smartphone.
Η ταυτότητα του κάθε fan μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα του νέου συστήματος φίλαθλοι AMQA είναι απαραίτητο και δυνατό.
10 € € 15 € 20, € 50, € 30 για 30 ευρώ (VIP) / 100 € (VVIP): τιμές εισιτηρίων αναφέρονται:

Οπαδοί του τις φωτογραφίες από το «απλήρωτοι» π. o. 2111007060 2104190902 P F και 4 κλήση.

(Ζ) επίσημη και επίτιμος ανεμιστήρα. Γραφείο στάδιο Γεώργιος Καραισκακης ενότητα μέλη και τους υποστηρικτές (19 λιμάνι εμπορικό κέντρο) και κάρτες κάτω από την «pics’ φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν, βρίσκεται.
Ανεμιστήρας pics «κάρτα» μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Internet (www.osfp.gr) να ψωνίσετε
Για να αγοράσετε τα εισιτήρια πρέπει να είναι οπαδός του ποδοσφαίρου κλαμπ είναι οι αρχές μόνο προστασίας Αποθηκεύτηκε pics
Την Τετάρτη, το όνομα και αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ώστε να ταιριάζουν με το κουπόνι είναι εκτός από τη χορήγηση 2 γύρους για τα κουπόνια ανταλλαγής (Ανοίξτε τον πίνακα κορυφαίων) κάρτα (η οποία πρέπει, γυροσκόπιο) 1.2 στάδιο box office εισιτηρίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *