Μεγάλη νίκη για ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο

Δεν είναι το αν είναι αξία ίσχυε μέχρι τον Μάρτιο του περασμένου έτους, αλλά δυστυχώς δεν είχε έρθει να περάσει, το παιχνίδι Ολυμπιακή ομάδα προκριματικό τουρνουά με υψηλά προσόντα της Ρωσίας και μπορεί να γίνει με αυτό το βραβείο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι η ομάδα μου κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο οι Ολυμπιακοί Αγώνες. συνέχισε, όμως. βρίσκονται σε ένα παιχνίδι. είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και το καλοκαίρι έχουμε μια καλή φόρμα και να αγωνιστεί για το αφρώδες vandensvydžio συνεργασίας στον κόσμο. μην ξεχνάτε ότι πριν από έξι χρόνια, η ομάδα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σαγκάη, “πρόσθεσε.

Πόσο μεγάλη νίκη για ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο, χαρακτήρισε την εξάπλωση της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας (8-7) Πρόεδρος Δημήτρης Διαθεσόπουλος ΚΟΕ Γιάννινα, δύο παίκτες Σάκη Κεχαγιά.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα ήθελε να δει το περασμένο έτος μέχρι το Μάρτιο, οπότε η ομάδα πληρούν τις προϋποθέσεις για ακόμη ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, προσθέτοντας ότι ο ίδιος πιστεύει ότι αυτή η ομάδα, η οποία είναι η καλύτερη στον κόσμο.

Χαρακτηριστικά Polo για τις γυναίκες, δήλωσε: «Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά του αθλητισμού των γυναικών, η θέση μπορεί να κερδίσει ποτέ την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και το άλλο Το φθινόπωρο του αντίπαλοι Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και αποδεδειγμένη ξυλοδαρμό χαλκού και κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο.. στο Ρίο. χάσαμε σχετικά με τις κυρώσεις στην Ολλανδία. θα κερδίσει το παιχνίδι. Αν και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να φτάσουμε στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. ”

“Ήταν μια καλή νίκη για την εθνική ομάδα, όπως συνέβη σε ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και την παραδοσιακή στρατιωτική θέση στην περιοχή των μεταλλίων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε όλα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Ολυμπιακό Αγώνα όχι μόνο τις γυναίκες, αλλά και σε υποδομές, “, είπε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *