Ένα ρεκόρ για οποιοδήποτε τουρνουά

Η μεγάλη «ημερομηνία σαφώς κράτη μέλη» Grand Slam το τελευταίο καλοκαίρι κέρδη και να διατηρήσει το 2017. Όπως ανακοινώθηκε, ο επικεφαλής του δικαστικού σώματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, και δύο εκατομμύρια. Δολαρίων σε σύγκριση με το 2016.

Είναι σημαντικό για την ποσότητα για την οποία θα πάρετε τον ανταγωνισμό, δύο πολεμιστές, άνδρες και γυναίκες κέρδισε μια αύξηση, να πάρει ένα 3,5. εκατομμύρια $! Μπορείτε να κάνετε $200.000 περισσότερο από τους περσινούς νικητές.
Η Επιτροπή σχεδιάζει να ανοίξει Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι το φετινό τουρνουά στη το Ηνωμένες Πολιτείες δικαστήρια επιλαμβάνονται ένα ποσό ρεκόρ!
Για κάθε γύρο του διαγωνισμού, με 10%, στο τέλος της Μονής είναι κερδισμένο $ 1,75 εκατομμύρια, το μισό στον νικητή. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δημοφιλή τουρνουά Γιάννινα, το οποίο αρχίζει το 1895, τον Ιούνιο του επόμενου έτους (12-18/6) πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά στο Ουισκόνσιν.
Το US open είναι τις περισσότερες νίκες για τη συμμετοχή των αθλητών με 48 Mil 46,3 εκατ. Δολάρια, ένα ρεκόρ για οποιοδήποτε τουρνουά τένις στον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *