Τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια

Τρέξιμο έξι τετράγωνα συμπληρώνονται από τον Joe Harris τραυμάτισε το αριστερό του αστράγαλο και είναι αμφίβολο το Rodney Hollis-Jefferson, βιώνουν δυσφορία στο δεξί αστράγαλό του, η οποία οδήγησε στην πρόωρη συνταξιοδότηση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς παιχνίδι της Κυριακής (1/29). Ωστόσο, άλλα πιθανά μέλη της υπηρεσίας εκτύπωσης “Big Apple” είναι διαθέσιμο 49achronou Atkinson,πας ο οποίος έγραψε “μόνο εννέα νίκες στα πρώτα επτά παιχνίδια για τα δίκτυα στα 2016-17.

διετές συμβόλαιο με τους Μπρούκλιν Νετς υπέγραψε στο τέλος της δεύτερης 10 ημερών συμβόλαιο με Κουίνσι Eisi.

Επιπλέον, τα τελευταία δέκα ημερών από την υπογραφή της σύμβασης δεν επιτρέπει τους παίκτες της σεζόν του NBA. Φυσικά, χρειαζόμαστε ένα ενιαίο μέτωπο των θετικών 26achronou εντύπωση, η οποία παρείχε μια σταθερή θέση roteision Kenny Atkinson στο πλαίσιο των δύο συμβάσεων των τελευταίων δεκαετιών. Η δράση αυτή στο 2016 με 17, για να ολοκληρώσει μια σειρά από τρεις στη Νέα Υόρκη από τη θέση μπροστά από το Μαϊάμι Χιτ την Τρίτη (31/01, 02, 30), χωρίς να Jeremy Lin, ο οποίος θα είναι έξω για αρκετές εβδομάδες, σε περίπτωση που ένα πρόβλημα και γνωστές στην αριστερή ιγνυακή τένοντα.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Μαϊάμι, Tyler Τζόνσον θα επιστρέψει στη δράση μετά από πέντε σκοπό εξαιτίας ενός τραυματισμού στο δεξί του ώμο περιοριστική. Ωστόσο, αν Tzastis Ouinsloou από τη χειρουργική επέμβαση στο δεξί του ώμο, Josh Richardson εξαιτίας ενός τραυματισμού στο αριστερό του πόδι και ο Josh Richardson, λόγω ενός τραυματισμού στο δεξί του πόδι θα παραμείνει το «κουτί» με τον Chris Bosh. Eric Spoltore πέρασμα είναι καταπραϋντικό για το υπόλοιπο της ομάδας είναι διαθέσιμη για το δεύτερο αγώνα στη σειρά σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *