Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός

“Αισθάνομαι καλά. Το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η παρουσία μου σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που με κάνει να είναι μοναδικό. Νιώθω τόσο τυχερός που κάνω αυτό που είμαι τώρα, μου αρέσει αυτό το μέρος, “τα Καλαντζή 16 χρόνια, η συμβολή των Ελλήνων πλοιάρχων ΗΡΩ Μηλάκης λίγους μήνες, δήλωσε ο τάφους.

200, όπως τα όρια του κόσμου μονοπάτι πρωτάθλημα τους στο Λος Άντζελες. Sprint και σε απόσταση 3 χλμ ατομική καταδίωξη στην Εθνική Β Πρωταθλήματος ΟΑΚΑ, Ελένη Καλαντζή / ΗΡΩ Μηλάκης (οδηγός). . Ελληνικά δοκιμές ποδηλασία, ένα νέο ντουέτο, απόδοση σπριντ είναι περίπου 3 χλμ, ενώ τρεις ήταν λιγότερο από τέσσερα λεπτά από το χρόνο τους 12.608, 59.404.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, είχε συνολικά επτά εθνικά μητρώα. Κατερίνα El Latif, Παπαγγελής δύο Παπακυριακού Νίκο Νικολάου, ένα από τα δύο εθνικά ρεκόρ Φωτίου Vorizanakis Σημειώστε, ωστόσο, ένα εθνικό ρεκόρ και Παπαγγελή και η ομάδα σπριντ πας, Παπακυριακού Digenaki.

«Η συμβολή των νέων πίστες δίδυμο, φαίνεται? Όταν πρώτο είναι πάντα παρούσα, αλλά η εργασία, και αυτό είναι πολύ σημαντικό κατά τη χρονική στιγμή. Σας παρουσιάζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα Λος Άντζελες παιχνίδια για να προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα. Δείτε Champiyansip σε όλη τη χώρα για την αισιοδοξία για το μέλλον Γεια διαγωνισμούς παγκόσμιο επίπεδο κατά το πρώτο byte, “εθνικός προπονητής, δήλωσε ο Γιώργος Βαρβεράκης.

«Οι επιδόσεις μας στα δύο γεγονότα, ήταν υψηλότερο από το αναμενόμενο. Η δουλειά μας έχει μόλις αρχίσει. Το μέλλον και η συστηματική δουλειά, μπορούμε να επιτύχουμε ένα υψηλό επίπεδο του παιχνιδιού στο τουρνουά μας είναι στην πρώτη εξάδα », είπε από Μηλάκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *