Διαψεύδουν την ύπαρξη μιας επίσημης πρότασης

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere αθλητισμό dello Sport, Ίντερ επέστρεψε Μανόλο, και δεν θα μπορούσε να το κάνει Kalntara Αταλάντα, οδηγώντας Γιουβέντους.

Μισό πας… Η Ευρώπη φαίνεται να ενδιαφέρονται για τον Κώστα Μανωλά με τον σκηνοθέτη στη Ρώμη, Mauro Mpalntitsoni, προσπαθώντας να ηρεμήσει τους φίλους της στην Ιταλία, διαψεύδουν την ύπαρξη μιας επίσημης πρότασης τώρα.

Η οθόνη είναι Ίντερ Κώστα Μανωλά. “Neratzoyri” Αυτός φαίνεται να είναι έτοιμη να υποβάλει πρόταση για τη δική της άμυνα ελληνικής Σούπερ Ρώμη.

“Η άμυνα-κέντρο της Ρώμης, θεωρείται ιδανικό για το μέρος, τόσο από τεχνική άποψη και προοπτική. Έλληνες είναι πολύ ισχυρή, γρήγορη και καλή. Με λίγα λόγια, μεταξύ των δύο ομάδων στο σήμα στόχο ιδανικό για την άμυνα, η οποία θα πρέπει να είναι πάντα ανώτερος Pioli θέλει και δείχνει Miranda ιδανικό συνεργάτη. Μανωλάς, 26 Ιουνίου 14 έτσι είναι μαλακό, αλλά εξακολουθεί να έχει περιθώρια ανάπτυξης. επίσης, με δύο χρόνια εμπειρίας στο ιταλικό πρωτάθλημα, να μειώσει τα θέματα ενσωμάτωσης », δήλωσε ο εφημερίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *