Δικαίωμα στους προημιτελικούς του τουρνουά

17 Καναδά, την Αγγλία, νικητής του περασμένου έτους στην κατηγορία junior, και οι δύο απροσεξία εξορίστηκε … η Βρετανία έχει αυτόματα το δικαίωμα στους προημιτελικούς του τουρνουά, άγγιξα ο διαιτητής το παιχνίδι μπάλα.

Αναγνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά του αθλητή, ITF Sapobalof, σημειώστε ότι Sims επίπληξη σε πρόστιμο 7000 ευρώ.

«Η νύχτα του αγώνα μου για τον τελικό του Davis Cup, είμαι πολύ επαγγελματική λίγο έκανε κάτι ασυγχώρητο”, είπε σε δήλωσή του, ο νεαρός παίκτης του τένις. Παρά το γεγονός ότι η «στιγμή της δύναμης και το παιχνίδι έχει χαθεί, έχασα τον έλεγχο των συναισθημάτων του, χτύπησε την μπάλα στο εξωδικαστικές σκοπό αποστολής. Δυστυχώς, χωρίς ένα γκολ, χτύπησα κ Arno Gkampas, να κρίνουν. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το φαινόμενο αυτό, σε πλήρη για την εκτέλεση της συμπεριφοράς. Δυστυχώς, εγώ συγγνώμη προσωπικά, ο κ Gkampas εκεί Γιάννινα. λυπούμαστε που apogoiteysa συναδέλφους και τη χώρα μου. εγώ, τους οπαδούς μου, και ζητώ συγγνώμη για το χορηγό μου όλους τους οπαδούς του τένις. ντρέπομαι να δράσει ενάντια επαγγελματική μου ηθική, ο γάμος μου θα αποδέχεται τα αποτελέσματα. σας υπόσχομαι ότι θα αναγνωριστεί είναι το ίδιο δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση. Ελπίζω ότι θα με συγχωρήσετε. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *