Η ομάδα είναι πίσω

“Είναι πολύ δύσκολο, και το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί. Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Αν δούμε τα λάθη και να βελτιώσει σημαντικά στο δεύτερο παιχνίδι”, πρόσθεσε.

Ρώτησα τι θα μπορούσε να αναμένεται στο δεύτερο παιχνίδι στο Βελιγράδι, είπε. “Δεν θέλω να μπω σε, θα πρέπει να διορθώσουν τα λάθη σαν ομάδα για να κρατήσει το έγκλημα. Και αν είναι ακριβό, δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν. Θέλω να πιστεύω ότι για μεγαλύτερη σταθερότητα δεν θα το κάνει, και να δείξει μια καλή εικόνα στο Βελιγράδι.”

Βάλτε το έργο (74-76) Saimpert Ιορδανία.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δυστυχώς πήγαμε όπως είχε προγραμματιστεί. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω καλά πράγματα. Νομίζω ότι είμαστε μια πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς, και το δεύτερο παιχνίδι», είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

Όπως είναι η περίπτωση, η ομάδα είναι πίσω, και να προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι, είπε: «Δεν μπορώ να απαντήσω ότι, θυμάμαι το παιχνίδι Γιάννινα αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ακυρώνεται Race είναι σε αυτό το πνεύμα που έχουμε τώρα ένα one-σημείο, και τότε θα πρέπει να αφαιρεθεί μέσα σε 40 λεπτά.”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *