Η εμφάνιση των αστεριών στα βουνά

Κατά το πρώτο εξάμηνο είχαμε κάτι καλό. Presarame υψηλής ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν ήταν στη φύση του να κάνει πράγματα Toub. Στο δεύτερο μισό εκ μέρους πλάτη και v. Η ομάδα των ΗΠΑ και κερκίδα γύρισε ισοσταθμιστή. Στο τέλος, τι στόχους θα είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που κερδίζει, και είχαμε την εντύπωση. ”

ΠΑΟΚ πληρούν τις προϋποθέσεις για το πρωτάθλημα »και, φυσικά, μπορεί να απαιτήσει από το τουρνουά.” _ Παίξτε το παιχνίδι παίζουν σκληρά κερκίδες ποδόσφαιρο. Ακτιβιστές, ο οποίος στηρίζει το αυτοκίνητο σε κρίσιμα σημεία. Αν οι παίκτες αισθάνονται προπονητή, αφήνει οι παίκτες ξέρουν και δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή χημεία, οι παίκτες παίζουν το παιχνίδι. Tsimirot επίπεδα των παικτών, μπορώ να δω και μου άρεσε. Enrique είναι μια πολύ καλή και χρήσιμη παίκτης ”

Συγκεκριμένα τι είπε μετά Δημήτρης Ελευθερόπουλος κέρδισε ΠΑΟΚ 3: 2:

Εκτός από τη δικαιοσύνη. Νομίζω ότι αν αυτή είναι η ομάδα που έχει το δικαίωμα να πει φτάσαμε Γιάννινα.

Ακόμη και η εμφάνιση των αστεριών στα βουνά είναι τα καλύτερα χρόνια: «Είναι καλό για το παιχνίδι, αλλά παίξαμε με ” Καραϊσκάκης” Είμαστε πιο πρόθυμοι από ό, τι το έγκλημα, τον Μάιο 0-2 hiditra ενέργειας. είναι πολύ καλή. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει τα αποτελέσματα σε μια κατάσταση. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *