Αμέτρητα λάθη στην επικοινωνία

Mampoyloy πράσινη περιοχή στην περίπτωση των 23 “σε”: συγκεκριμένα, ο δικαστής είπε ο καθηγητής Tila διαιτησία. “Κουτρουμπή βάζει το χέρι του, ως συνήθως, αλλά το πέρασμα τέσσερις-touchdown, αλλά είναι εύκολο να πάρετε σχετικά με τις κυρώσεις”, ο ιερέας ζήτησε μια δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ’69, στο σημείο όπου η έμφαση δίνεται στην vondervall Bourbon, δήλωσε: «Είναι λάθος να δείξει ΤΖΗΛΟΣ κόκκινο Είναι απλά αηδιαστικό να πάρει πιο ακραία. υπάρχει λογαριασμού. ”
“… Θα πρέπει να εξαλειφθούν, όπως πολλές λανθασμένες βοηθούς αποφάσεις σε βάρος του Παναθηναϊκού στον Β:. Ιωαννίνων αρωματικά τρόφιμα” ». Ήταν κυρίαρχη Sky του varoutshas, ​​ο οποίος ήταν ειδικός βοηθός στις demetryades … panagyotis αμέτρητα λάθη στην επικοινωνία” έγκλημα Γιάννινα.

Συνολικά, panagyotis οφσάιντ πριν το υπόλοιπο της φράσης τέσσερις ψευδείς dimitryadi συμβουλές (!) Εγγεγραμμένοι varoutshas …

Η φάση της διαιτησίας 15 “ή Καρανίκας αυτό και ο σύλλογος. Κάτι που δεν έχει συμβεί … Σκοποβολή στα βουνά, όπου θα πρέπει να πραγματικά να αποσταλεί στον καθηγητή επεσήμανε ότι ένα βήμα διάτρησης, είπε θα πρέπει να υπάρχει περισσότερη προσοχή στο περιστατικό και εμπορία βοηθός Καρατζίκας αναφέρεται agkvnia Tila.

στοχοστρεφείς (exofthalmos) Περάστε οφσάιντ 31 ‘panagyotis varoutshas από τη θέση του και να πάρει τον Τύπο – δεν πρέπει να συγχέεται με το λογαριασμό, επισημαίνοντας ότι η σημαία (μετά τη συνάντηση koytri) το αποτέλεσμα αυτής της λειτουργίας και πάλι μόνο εκτός σκηνής …

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *