Ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι

77 μεγάλο φάουλ από τον Λιονέλ Μέσι, από Miguel Angel Moya είπε σε 80 μέτρα και έστειλε την μπάλα να Kevin Gkameiro 11 μέτρα στον ουρανό… αλλά ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα για να βοηθήσει ο στόχος πας διακοπών Gkrizman. Luis Suarez, καταργηθεί αλλά σε πέντε έως 90 λεπτά αργά στη Βαρκελώνη.

Η Αλαβές «Μπλαουγκράνα» αύριο πριν από την παραλαβή εφεξής αναφέρεται ως «λευκό» ενδιαφέροντα «Mentithorotha» Vigo Selta, νικητής του στον δεύτερο ημιτελικό για να εμφανιστεί.

Αντίπαλος Ατλέτικο Μαδρίτης Βαρκελώνη «Καμπ Νόου» σοβαρό τραυματισμό προβλήματα, αλλά «Βιθέντε Καλδερόν» προσόντα εμπιστοσύνη πανίσχυρη Ισπανία 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου.
Το «Μπλαουγκράνα», «rochimplankos» (43′ Suarez ‘ 83 Gkameiro) εμφανίστηκε με μια ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι με τρεις υπέροχη εγκυμοσύνη, δείχνουν καλό πράγμα και δεν μπορεί να οδηγήσει έχασε το συνηθισμένο ακύρωσης ποινής γκολ Antoine Γκρίζμαν 59 ‘.
Εργασία με την ομάδα μετά την απομάκρυνση από την κίτρινη κάρτα Sergi Roberto, 57, είναι ένα κακό πράγμα, αλλά Yannick pherira 68 Karasko διαγράφει το λογαριασμό και στον ισολογισμό, έχει αποκατασταθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *