Απάντηση στην παύση της μετανάστευσης

Η ομάδα του 72 καθηγητών το Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης, Σαρίφ κυβέρνηση να επιτρέψει τους μαχητές του να έρθει και να κάνει δεν συμπεριφέρονται ως «επαίσχυντη» των ΗΠΑ να συμπεριφέρονται.

Τέλος, Ιράν αποφάσισε να επιτρέψει μαχητές για αλλαγές στον τρόπο να ενταχθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες στον κόσμο, πριν του πολέμου της ανεξαρτησίας, στις ΗΠΑ ήρθε για να σταματήσει μετά από μια απόφαση από ένα εθνικό δικαστή ανασταλεί προεδρικό διάταγμα ότι οι πολίτες των επτά χωρών του μουσουλμανικού κόσμου.

Την Παρασκευή, Τεχεράνη είπε Γιάννινα, σε απάντηση στην παύση της μετανάστευσης στην Ουάσινγκτον να μην αφήσει Ιράν θεώρηση για αμερικανική παλαιστές που επιδίδονται σε έναν κόσμο ελεύθερο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου και 17 από Mashad ανατολικό Ιράν.

«Μετά την απόφαση του δικαστή της κράτησης» απορρίφθηκε από την μουσουλμανική αρχή που αποστέλλονται στις Ηνωμένες Πολιτείες,» θα πρέπει να δώσει το «νόμισμα του αμερικανικού αθλητισμού, γράφοντας στο Twitter ιρανού υπουργού Εξωτερικών Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ και εκπομπή ειδησεογραφικό πρακτορείο DANOY Ιράν σήμερα, είπε το τηλεγράφημα από αντιπροσώπους από το Υπουργείο Εξωτερικών σε Gasem Γεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *