Διαζύγιο φιλικών σχέσεων

Πανιώνιος Αθήνα πρωταθλητές με τον διεθνή μέσο όρο για το 2011, και τη φανέλα του Ολυμπιακού ανταγωνισμού και σκόραρε 11 γκολ σε 152 αγώνες. Θα υπάρξει μια συνομιλία Club – sem-«βίντεο ηλίθια» σημαίνει καλή τύχη στην καριέρα του.

«Ολυμπία, Γιάννης Μανιάτης ανακοίνωσε λύση συνεργασίας. Σας Ολυμπιακή καριέρα την ευτυχία, την υγεία και την επιτυχία, πιστεύει ότι η οικογένεια.»

Τώρα χωρίς την υποστήριξη από το μέσο 30chrono CC, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιάννινα, έχει έρθει με μια λύση Γιάννης Μανιάτης στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Παρασκευή το βράδυ διαιρέθηκαν σε «κόκκινο λευκό και amp».
Όπως Ολυμπία υποστηρίχθηκε από Μανιάτης, διαζύγιο φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών, ήταν στην τάξη της. Το τελευταίο είναι τραγική, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, Πρόεδρος της διεθνούς μεθόδου της δημόσιας στήριξης.

«Το πρωτάθλημα, 3 φλυτζανιών, 152 μορφή και 11 γκολ, θέλω να διαχειριστεί όλα αυτά τα χρόνια, σε δευτερόλεπτα, χάρη μου συνεργάτης, παγκόσμια υποστήριξη του προπονητή και Προέδρου του τον Βαγγέλη Μαρινάκη Ολυμπιακή Ολυμπιακοί Αγώνες!»

Instagram παίκτης ο ίδιος, με το μήνυμα ως εξής: κέρδισε Ολυμπιακά αποχαιρετιστήριο μήνυμα φωτογραφία Greiz το πρωτάθλημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *