Το πρόβλημα της ασφάλειας έχει επεκταθεί

Αν και ήμασταν επιτυχείς στο παιχνίδι, δώσαμε το δεύτερο μέρος της η Μπάμπεργκ είναι αποτέλεσμα απλό 45 σημεία, αλλά θα σου πω να παίξουν μια μεγαλύτερη επιθυμία να παίξει το δεύτερο αγαπημένο. Βρίσκουν την ανοικτή πλάνα και παίζει τη γρήγορη μετακίνηση της μπάλας, και σήμερα έχουμε σπάσει το γρήγορο, μας έδωσε μια πολύ αναγκαία. Πριν λάβουμε από την αρχή και ελέγχεται το παιχνίδι Γιάννινα επειδή αξίζαμε να κερδίσουμε. Μπάμπεργκ-2 Πολύ καλό πίσω, αλλά στο τέλος πήραμε τη διαφορά μεταξύ των αγώνων και να κερδίσουν 2-3 λεπτά. Το σημαντικό πράγμα να κάνουμε για να το πρόβλημα στο μυ από το Μπρίντιζι, και είμαστε αποφάσισε να μην το χρησιμοποιούν.

Μετά ξεπερνώντας την Olympiakosa απάντηση του Armani Milano της υπογράμμισης που πεισθεί ακόμα πάρα πολύ νωρίς John Sfairopoulos, «να ξέρετε είναι αιώνια» Πρίντεζης Δευτέρα μπορεί να ανταγωνιστεί στο ντέρμπι.

«Μετά την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι, το πρόβλημα της ασφάλειας έχει επεκταθεί ανάπτυξής μας είναι το κλειδί». Έχουν υπάρξει μια πολύ καλή απάντηση σε μας ήττα είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας από τον πονηρό διατάγματα και πρακτικών, «, είπε, προσθέτοντας ότι ήταν η πρώτη φορά που Sfairopoulos.

Είναι τόσο γρήγορα, δεν ξέρω αν θα παίξει με το Panathinaikosa. Συγχαίρουμε τους παίκτες μας, και τους υπόλοιπους από εμάς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές μας για τη βοήθειά τους. Είναι πολύ σημαντικό, το παιχνίδι είναι ένα απλό παιχνίδι. Όλοι χρειαζόμαστε να κινηθεί προς το τέλος της τον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Πλήρες κείμενο του «η χαρά του Ινστιτούτου, θέλω να τον ξαναδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *