Μια ερώτηση του φόβου

Θεσσαλονικείς έχασε 2-3, και ορίστε το αριστερό άκρο της τεχνικής ομάδας, είπε ότι «κάποιοι θέλουν να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας,» πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η ομάδα του δεν πάει καλά, και έθεσε το ερώτημα του φόβου:

διατροφή θα δεσμευτεί λάθη, αλλά η εστίαση και θα χάσει το υπόλοιπο. Επόμενο παιχνίδι Αλεξανδρούπολης παράξενο παίζουν στις 14.30 σε λιγότερο από 48 ώρες. Μπορεί να είναι καλό να ξεχάσεις τελείως ότι anasyntachthoyme».

Έντονα διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ έκανε προπονητής, Γιάννης Kalmatzidis, μετά την ήττα της ομάδας του στην πύλη «Παλάτι».
Από την άλλη πλευρά, προπονητής του Ολυμπιακού, ο Σλόμπονταν Mposkan, είπε:
«Δεν είναι καλή η κόκκινη ομάδα. Παρά το γεγονός ότι παίρνει χρόνο, αλλά παίρνει κάποιο χρόνο για να ξεκινήσει η επιστροφή ομάδα. Δεν το προσαρμόσετε Starobits, αλλά πολλά μέρη.
«Συγχαίρω τους παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα. Έχουμε ένα μεγάλο αγώνα και θα κερδίσουμε, ακόμα κι αν είχαμε απουσίες. Έχουμε κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρει τη νίκη. Το παιχνίδι πήγε από σημείο σε πας σημείο. Και ούτω καθεξής, μια σειρά των πλέι-οφ. Δεν μπορείτε να κάνετε προβλέψεις. και οι δύο ομάδες είναι σε γειτνίαση. δικαστής του θέματος. Αφιερώνω αυτή τη νίκη ενθύμηση της θύρας 7».
Ξέρω ότι δεν είναι μια ερώτηση του φόβου. Όπως και αν ήμασταν φοβούνται να κάνουν, ό, τι κάνουν κατά τη διάρκεια της άσκησης. Το άγχος είναι δεν τι να πω. Είχαμε πολλά νεύρα, έτσι κατηγορούν εμάς και τους άλλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *