Τα προηγούμενα επτά παιχνίδια

Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για εμάς. Είμαι, καθώς και ένα μεγάλο αριθμό ποιότητας μια καλή ομάδα για το δάνειο που πιστεύω ότι αξίζουν σε όλους τους παίκτες, κακές καιρικές συνθήκες, νίκησε τους στο γήπεδο του γκολφ. Στο μεγάλο χώρο της οθόνης , έχουμε τέσσερις στόχους, την ικανότητα και «εκεί δεν υπάρχει ο ίδιος αριθμός του  τομογραφία άλλου μέρους, ανά πάσα στιγμή. Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους παίκτες. ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας βοήθησαν. απολαύσετε μια φανταστική απόδοση ο χρόνος δεν υπάρχει και πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να Λεβαδειακός Ηπείρου παιχνίδι της ομάδας, δήλωσε το Σάββατο ο ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ωστόσο, δεν αήττητη στα προηγούμενα επτά παιχνίδια. «Είμαι δεν πρόκειται να αλλάξει τη θέση της θα πω ότι είναι πιο εύκολο από ό, τι ζητούν και πάλι. Πιστεύω ότι παρά το δύσκολο ανταγωνισμό της ομάδας, θα, αν δεν έχετε ότι είπε από την αρχή της σεζόν μιλούν κερδίζουμε τώρα. στο τέλος του έτους, είναι σημαντικό καλή. ιδέα μας είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, θα πρέπει σε κάθε Κυριακή. η καρδιά είναι το πιο δύσκολο για τον έλεγχο της ανθρώπινης φυλής.

Που συνδέονται με αυτό. παίκτες σκληρότητα δώσει πολλές κακές συνθήκες παιχνίδια και gipedikes, είπε: Σε αυτή την ομάδα των παροχών ανώτερη σε υψηλό επίπεδο εκπαιδευτής φυσικής πλήθος κατάστασης, αυτή παρακαλούμε να δείτε .. που είπε ο κ, γιατί είναι πολύ δύσκολο και πολλοί άνθρωποι, εγώ είμαι πάντα στον πληθυντικό υπηρεσίας μορφή όταν του πω ότι θα πρέπει να παρέχουν. υπάρχουν μια σειρά από επιλογές, δεν είναι μόνο οι παίκτες και προπονητές.

Την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Η εκδίκηση yvadiakos παιχνίδι με 4-0, είπε ότι μετά τον πρώτο γύρο: Για μένα, αυτό που λίγο ή πίσω θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το δικό μας στόχος υπάρχει στο καλύτερο yvadiakos μας εχθρός την πρώτη θέση. κέρδισε τον τροχό, Λεβαδειακός καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι δίκαιη.

Τέλος, αν μετά την αλλαγή της παρανόησης του κινήματος πληρούν τους παίκτες, είπε: Ξέρεις είστε νευρικοί κατά τη στιγμή της κόκκινης ζώνης και η πυκνότητα συμβαίνει πάντα σε όλες τις κατηγορίες που μόνο τα εξής 12 OK . Τρίτον, η τελευταία φορά που συνέβη αυτό δεν θα μιλήσει, γιατί δεν θα ξανασυμβεί.