Αήττητη σε δέκα παιχνίδια

Ολυμπιακός Βόλου κατά το δεύτερο εξάμηνο συνέχισε τον ίδιο ρυθμό και στο 48 χρόνο για να φτάσει κοντά στην επίτευξη του στόχου, αλλά πυροβολήθηκε Papatolika του Κεριού εντοπιστεί και έστειλε πηγαίνει ακριβώς επάνω. 67 Θεσσαλία γίνει και πάλι στόχος, αλλά Κέρι είναι χρήσιμο να αφαιρέσει τον πίνακα Papatolikas, ενώ η ίδια μοίρα με την οροφή είναι 72.

Τέλος, αήττητη σε δέκα παιχνίδια χωρίς ήττα, ο Ολυμπιακός Βόλου δύναμη παράλληλη προς την πρώτη ήττα τους σε μια καρέκλα, βάλτε Πύδνας Κίτρους.

τενίστας Timo κοιλότητα τι απέτυχαν να πετύχουν Γιώργος h. πας 79, που έχουν πληγεί από Dosso. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Ολυμπιακός Βόλου δεν απάντησε, και έτσι αν τα τρέχοντα αποτελέσματα που απομένει μετά από περισσότερο.

Στο “κόκκινο” στο τέλος της ώρας, ο χρόνος και έχασε τη μπάλα, αλλά αυτή η πρωτοβουλία είναι, αλλά μπορεί να διπλασιάσει την προστασία Πιερία διάλειμμα. 28 ομάδες Μαγνησία μια καλή στιγμή στο σχεδιασμό του παιχνιδιού, αλλά τα λάθη Swan ακόμα ευχάριστη θέση να στείλει την μπάλα σε ένα δίκτυο Papatolika.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *