Στη ροή του παιχνιδιού

Τα τρία γκολ ήρθε από Πλατάνια συνδεθεί. Ο τρίτος στόχος ήταν από τη δική μας σπασμωδικές. Αν θυμάμαι καλά, ήταν άλλη μια ευκαιρία στη ροή του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Είχε άλλες ευκαιρίες. Αν δείτε ποιες ευκαιρίες κάναμε, και πώς, επιβεβαιώνει αυτό που είπα, ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Απέναντι σε μια ομάδα που καθορίσατε δεν δέχονται είναι καλά οργανωμένη και εύκολοι στόχοι. Ενισχύει την εικόνα που είχαμε. Πλατανιάς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. ”

Αυτό που απέτυχε σήμερα Γιάννινα, θα έρθει πίσω σε μας άλλο ένα παιχνίδι αρκετά για να είναι με αυτή τη νοοτροπία και τη στάση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το χαρακτήρα φαίνεται και πώς αντέδρασε όταν δεχτήκαμε το τρίτο γκολ. Αυτά είναι πράγματα που ανέδειξαν το παιχνίδι της ομάδας, αρκετά για να εγγυηθούν και να κάνουν κτήμα μας. Θεωρούμε ότι κάναμε πολλές καλές ευκαιρίες μέσα από συνεργασίες και παραγωγικό παιχνίδι.

Η δήλωση του έμπειρου προπονητή κατά τη Διάσκεψη του Τύπου »ήταν ένα παιχνίδι που φέρνει πραγματικά τον κόσμο στο γήπεδο. Υπήρξε μια προσπάθεια από όλους τους παίκτες για να διαβάσετε. Ήταν ένας αγώνας με εναλλαγές στο σκορ. Όλα τα στ τέτοια που να δημιουργούν την εικόνα που είπα, ότι ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Αν εκτιμούμε τον αγώνα, νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο για εμάς. με βάση τις ευκαιρίες εικόνα και σημείο για να κερδίσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *