Δύο συνεχόμενα παιχνίδια σε τέσσερις στόχους

Τρία κομμάτια από … xenerwmeno σουηδικά. Είναι σαφές ότι έχει τα νεύρα του Μάρκου. Νομίζω ότι σταμάτησε τρεις. Θέλω να πω, και θέτουν σουηδική σαράντα πέντε από ξυλοδαρμό FC Midtjylland. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει άνεμος τα αρχεία Stramatsoni αφαιρεθεί. D έγινε koysoyri λέτε τότε; … Xenerwma.

“Σφραγίδα Coach” ή “εκκίνηση από το τύμπανο / δουλεύω». Chilioforemenes κλισέ και φράσεις όπως, αλλά αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Για αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό είναι ο Παναθηναϊκός. Και σε αυτό το στάδιο του Μαρίνου Ουζουνίδη δάχτυλα εξαρτάται φυσικά από την λάμπα, και τους ανθρώπους γύρω τους.

“Άλλα” μία από την τελευταία ημέρα του γηπέδου και να δούμε ξεκάθαρα ότι το “i” προπονητής. Το γεγονός ότι δύο συνεχόμενα παιχνίδια σε τέσσερις στόχους του, αλλά μέχρι πρόσφατα, ακόμα και adynatoyses στάδιο και με συνέπεια. Είναι προφανές ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και χαμηλών τόνων. Chtizesai καλοκαίρι ξεκινά, ή «προβληματικό» ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε τώρα, οι χρόνοι αναμονής, και να το κάνει γρήγορα, γιατί λαμβάνονται από τον Martin. Πολιτικά λένε καμένης γης και …

Θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Ο Παναθηναϊκός είναι tsampoykalemenos “στο γήπεδο. Και κανείς δεν εκφράζεται (όσο νομίζετε ότι είναι;) Εάν είναι απαραίτητο, όχι μαλακά άσχημο, μου αρέσει αυτό. NEURO Ναι τέταρτο καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Και ο Ουζουνίδης και οι σύντροφοί του, η πραγματική δουλειά, φυσικά, αλλά ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλαγή νοοτροπίας. Klaftike δεν αυτόγραφα ή αργότερα, δεν έχει σημασία. Λειτουργεί, και να μοιραστείτε τη φυλή σας … και να αιτιολογήσουν τις απόψεις τους. Κάντε Εμφάνιση όλα αυτά και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε αυτό. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι θα πρέπει να προσέχεις τι λέω, δεν anoigesai Περισσότερα …

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός έριξε δύο χρόνου εκτέλεσης ‘ntortia “στο παιχνίδι, και εντελώς διαφορετικό από κάθε άλλο. Στη συνέχεια μίλησε για την υψηλή ποιότητα της Καθολικής θέσης και 90alepto … βόμβα, τώρα μόλις ένα μεγάλο τελικό. Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη θέση, αλλά δεν είναι απροσδόκητο λαμβάνοντας υπόψη ότι παίζεται σε μια γραμμή με μοιραία φρέσκο. είναι προφανές ότι τρώει πρώτη Inter έντονη. Στόχος του είναι να Ελένης Berg να εγκαταλείψει το γάμο. Ή μάλλον αυτό που είναι συνήθως η τελετή του γάμου.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι ο χρόνος εδώ για να εργαστούν και να ζήσουν Γιάννινα. Πολύ καλύτερα και η ομάδα πηγαίνει, αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια την τελευταία ημέρα, αλλά όλο το μήνα. Φεβρουάριος βγάζουν τη βία, να θυμάστε ότι είναι skasmenoi από … γενναιόδωρη και symperaineis προφανής.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *