Πάρτι για τα τελευταία χρόνια

Να ζήσει την ξινή χαμηλού προϋπολογισμού, σε σύγκριση με τις μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη », η ομάδα κέρδισε 18 εκατομμύρια πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ … εξακολουθεί να θέλει μέρη του € 3.000.000. Κέντρο για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, και αυτό είναι ένα εθνικό χόμπι.”

Οι πρώτες ομάδες στο τουρνουά, “μετά από οκτώ παιχνίδια, και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ταπεινότητα και το έργο που έχουμε κερδίσει την πρώτη συνθήκη με τον Δούκα της Ευρώπης και ένα πάρτι για τα τελευταία χρόνια έχουμε παίξει σόφτμπολ πολύ γρήγορα. Τα μάτια είναι πολύ όμορφη και πολύ τεχνική.”

Διατηρεί μια στενή σχέση με τον Γιώργο Κρανάκη: «Έχουμε την ιστορία Δούκα και τον αθλητισμό προπονητής σε γενικές γραμμές, και η ομάδα μας περιλαμβάνει ανθρώπους όπως ο Σοφοκλής Γιάννινα οξύ, υποστηρικτές μας, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, και το κράτος Συνέλευση βοήθησε την ομάδα μια ομάδα πρωταθλητών … και πολλή εμετό.”

Όπως και αν αυτό ήταν το πιο συναρπαστικό αγώνα της χρονιάς “με μια πολύ καλή ομάδα για να παίξει για να κερδίσει. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να κρατήσει πρώτος στόχος σας.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *