Ηγέτης στην κατηγορία

Για να είναι ο υπηρέτης των άλλων, Τσέλσι, και δύο φορές είδα liepsnose, μια σειρά από enkontrolab της εικόνας για μεταφορά αλήθεια Ibrahimovičius σε Barcelone. ” Acteurs ” τιμή ευρώ, όπως το ευρώ 57100 1 000 000 17 εκατομμύρια και Ibrahimovičius την ημέρα τον Πάπα και τους γιους του.

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία είναι ” ΔΈΚΑ, ” εδάφη 40%,, Brésilien, υπήρχε μια σειρά από απατεώνες, δεν έχει έτσι ώστε δόθηκε μετακινώντας το Neϊmari σε Barcelone.

Πολλοί ένα Cahill. Οι εισαγγελείς ρωτήσω για μια περίοδο δύο ετών, θα πρέπει Perals διαχείρισης στη φυλακή και ο πατέρας του, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, όπως είπε, ως μια υψηλού επιπέδου βίντεο CD-RW σε Barcelone.
Καθώς και η ποινή φυλάκισης, μια ωραία ΠΆΣΤΟΡΑΣ, Ibrahimovičius και ΠΆΣΤΟΡΑΣ, 10 εκατομμύρια. Perals δεν ήταν σε θέση να αποθηκεύσετε ή να είχε ΟΜΆΔΑ εκείνη την ημέρα, Barcelone, Σάντρο Ροσέλ που προσφέρονται Γιάννινα σε πέντε έτη στη φυλακή, ηγέτης στην κατηγορία αυτή, πολλοί από αυτούς ήταν με Καταλανικά, Zozep Μαρία Mpartomeoy την στιγμή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *