Παγκόσμιας κλάσης παίκτης

“Όταν ένας παίκτης σαν κι αυτόν σοβαρό παιχνίδι, είναι πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους τους», είπε, θέλει να σπάσει Sampaoli αήττητο ρεκόρ.

Μια μέρα πριν από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη προπονητής Jorge Sampaoli, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «υπήρχαν δύο χρυσές μπάλες Μέσι και ένας για όλους». Χθες, η Αργεντινής αστέρι του προγράμματος Γιάννινα της Βαρκελώνης στοχεύει στη νίκη (1-2) για να φτάσει Σεβίλλη, επιβεβαίωσε τους συναδέλφους προπονητές.

Πρόεδρος της Σεβίλλης, Pepe Κάστρο, Ahmed ήταν απογοητευμένος με την ήττα, αλλά και ο ίδιος μίλησε για Messi, “Μέσι είπε, εμείς δεν θα το κάνει. Ένας ξένος του. Αυτή είναι η πρώτη φορά που άγγιξε την μπάλα, ο στόχος θέση” .

“Messi είναι ένα παγκόσμιας κλάσης παίκτης και να κάνει το παιχνίδι, υπάρχουν λίγα που μπορείτε να κάνετε για να το σταματήσει.”

Αλλά προπονητή Luis Enrique εξήρε Μπαρτσελόνα Μέσι, ο οποίος είναι μια άλλη απόδειξη. “Messi είναι η ικανότητα να εξηγήσει οποιαδήποτε απίστευτη κατάσταση. Δεν υπάρχει κανείς σαν αυτόν. Στόχος μας είναι να πάρει όσο χρόνο την μπάλα όπως μπορούμε να του δώσει», είπε. Σεβίλλη Vitolo πρόσθεσε: «Εγώ θα πω κάτι καινούργιο για μένα ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *