Ο νέος Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας

«Καλώς ήλθατε στον νέο Πρόεδρο, δημοσκοπήσεις πριν από τις εκλογές είχε προκαλέσει!!! Εμείς σχήμα, παράγραφος 3, του νόμου που αναφέρονται στο άρθρο 15, όπως μπορείτε να δείτε στο σπεύδουν, Πρόεδρος, γραμματέας, και το κεφάλι των σταθερών και αντικείμενα, και να αποφύγετε να συζητήσετε το Ολυμπιακούς Αγώνες, δύο αντιπροσώπους της Επιτροπής πρέπει να είναι κάτοικος στην περιοχή της Αττικής, επειδή το!!! Δεν είναι καλύτερα από ό, τι μια οδός και αριθμός; Ένας άλλος Έλληνας, αντί για το δικαίωμα χρήσης.

Αποκαλύψεις σχετικά με ψέματα, και όταν είναι ο νέος Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Κορακάκης δημοσκόπηση δείχνει: Θάσος. Ελληνικά Γιάννινα προπονητής, ποια Ομοσπονδιακή αντιπροσώπων, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έτρεξε μια δημοσίευση στο Facebook για… Δικαίου, Πρόεδρος, γραμματέας, Ταμίας και φυσικά μέσα και σύμφωνα με τον επικεφαλής της συνεδρίασης στην πραγματικότητα διαφυγής πρέπει να είναι κάτοικος των επιτροπών χώμα Νομός Αττικής

Γεια σας, ο Ιακώβ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ οδηγός διέφυγε, μόνος υποψήφιος Αναπληρωτής Δημήτρης Καλογερόπουλος Παύλος NOCS Kanellakis. Ο μοναδικός υποψήφιος για την Προεδρία της κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ επέζησε.

Στην πραγματικότητα, κανένας άλλος υποψήφιος. Έλεγχος για τα πρόβατα! Εκλογή επόμενο Σάββατο πήγα μακριά,» είπε ο Κορακάκης: Θάσος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *