Στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου

Ιμπραΐμοβιτς έλαβε τους τίτλους των διαφόρων χωρών, t-shirts Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν. Σουηδική Κύπελλο κάθε σεζόν από το 2001. Το όνομα «Νομίζω ότι η ομάδα είναι μεγάλη. ” Το μεγάλο není Γιάννινα. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά”, πρόσθεσε.

Κόκκινο ήταν έκτος στα προκριματικά κατά τους πρώτους μήνες του Συμβουλίου, José Μουρίνιο, την καθοδήγηση, την τεχνική Devils, αν και «αμφιλεγόμενη», γνώρισε μπροστά από την ομάδα θα βελτιωθεί με την Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, η οποία «δεν είναι μια καριέρα “ανταγωνίζονται League.

Ashvedi χρόνο, σημείωσε έξι γκολ στο πρωτάθλημα από την αρχή, δύο στην Swansea την Κυριακή, η οποία είναι όταν η πρώτη «aflogistia» τους τελευταίους δύο μήνες.

“Αν μπορούμε να κερδίσουμε την Premier League, το ποδόσφαιρο, έφυγα.” Συχνά. Ελπίζω ότι μπορείτε να κερδίσετε, να κερδίσει, “le Improv” στην ιστοσελίδα του συλλόγου, και το δίκτυο έχει πρόσθεσε:. “Αρκετά me’be τύχη σε λίγες αγώνες,” Όταν σκέφτεστε να κάνετε. ”

Ibrahimovic είπε ότι δεν χρειαζόμαστε έναν βαθμό σε τρία χρόνια ύφεσης απόσυρση τεχνική καθοδήγηση Alex Ferguson σημαίνει ότι ακόμη και σκληρή δουλειά για να αποκαταστήσει τη θέση της στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. “Ακριβώς κάτω από την κορυφή πριν παίρνει μέσα, αλλά αυτό θα κάνει τη διαφορά. Δύο χρόνια αργότερα, όταν δεν είναι στο τραπέζι κάθε μέρα, γιατί να μην εργαστεί με. Τι είναι (συνήθως γραφικών) δεν βλέπω, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό. ξέρω ότι μπορείς, ξέρω ότι η ομάδα μπορεί να είναι αλήθεια. Θέλω να κάνω περισσότερα. “Είμαστε η πρώτη φάση του έτους, όπου οι γνώσεις και hoguma αθλητισμό.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *