Ιστορίες από το παρελθόν

Να εξηγήσει, να σταματήσει Σαλώμη Δημήτρη… PEP Guardiola, των οποίων το εισόδημα είναι συνήθως  αναφερόμενος στα αποτελέσματα «βλέπει τον κόσμο». Ο προπονητής του αυτοκινήτου σε κάθε μέρος, που Toure δεν θα παίξει πάνω από ομάδα Γιάννινα, και να ζητήσετε δωρεάν πληροφορίες από τους φύλακες της αλήθειας. Σε αυτό το τρίο και μετά τη Βαρκελώνη, που το 2010, δεδομένα στη Βαρκελώνη-Αφρική, μπορούν να είναι στην πόλη.

Το Salome «Ιστό της αράχνης» αδημοσίευτα ιστορίες από το παρελθόν και ραδιοφωνική συνέντευξη Βαρκελώνη χαλαρά προστασία Guardiola καίγονται σε:
«Όταν ο Τουρέ έξω από την πόλη, Guardiola είπε η ομάδα του sk… Την ίδια στιγμή. Λοιπόν, τώρα, είναι αυτό προβλήματα Guardiola, sk Ρωξάνη. Τώρα ομάδα, επειδή αγαπά πολύ ποδόσφαιρο μετρητά.»
Κάτι, σημαίνει το τέλος του έργου του panipsylou, είναι «χώρα». Τουρέ και ο Ολυμπιακός από την ελίτ χρήση σφυροκόπησε σεζόν (2005-2006). Μονακό-έτη (2006/2007), Βαρκελώνη (2007-2010) και έχουμε παίξει για την πόλη του Σάο αναβιώσει μετά από ευθύνη από το 2010. Πάμε για τη μεγάλη βοήθεια από όλες τις διατάξεις στην περιοχή 102 σκοπός και στόχος 19, είπε βραβεία, και ειδικά σε 2012 και 2014. Η 33-year-old πριν από λίγες ημέρες στην χώρα Toure Κυανή νίκη. Επειδή υπάρχει συνεργασία και από την πόλη που ξεκινά το καλοκαίρι σεζόν οκτώ αυτόματη συνεχόμενη νίκη μεγάλο χωρίς μια δόση του εμβολίου.
Είναι το άκρο πόδι Μάντσεστερ Πόλη του Γιάγια Τουρέ και αντιπροσωπεύουν το έργο του να χύσει λάδι να εξέλθουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *