Χρειαζόμαστε καθοδήγηση

“Είναι δύσκολο να περιγράψει την κατάσταση, μερικές φορές είναι εύκολο για άλλους λόγους. Εξομολογήθηκε ο ίδιος και τους δύο στόχους παραδοξότητες Γιάννινα. Αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο και τώρα είμαστε», δήλωσε η Ιταλία προπονητής της Τσέλσι ακριβώς μετά το παιχνίδι στο Λονδίνο.

EPIC μηχανικής απόσπασμα όταν η Γερμανία Λίβερπουλ μετά την Τσέλσι.

Σχετικά Αντόνιο Κόντε έγινε η πρώτη ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ θέλει να φύγει από την Λίβερπουλ νίκη (1-2) Stamford Bridge.

Jurgen Klop είναι περισσότεροι λόγοι για να είναι ευτυχισμένος. “Ήταν μια καλή νίκη. Από το πρώτο δευτερόλεπτο πήγα καλά. Κατάλαβα την ίδια στιγμή. Παίξαμε καλά. Χρειαζόμαστε καθοδήγηση θα είναι πάντα ένας παίκτης της ομάδας », είπε. «Μερικές φορές ήταν έτσι ήμασταν πραγματικά πολύ καλό, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό απέναντι σε μία καλή ομάδα. Έχουμε παίξει ποδόσφαιρο στην κόλαση. Είναι χαρά μου να ακολουθήσει. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο.”

“Όταν σκέφτεστε για μένα ως μια μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε όλους τους χρόνους. Στην επανάληψη, έπαιξε με δύναμη και αγριότητα. Έχουμε φτάσει το στόχο μας, που μας εξακολουθούν να κάνουν. Παίξαμε το δεύτερο εξάμηνο. Πρέπει να εργαστούμε για τη βελτίωση της . δεν είναι μόνο μια αποτυχία. γνωρίζουμε ότι, “είπε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *