Μια έκθεση του ποδοσφαίρου

Όταν πριν από 21 χρόνια, αλλά πρέπει να είναι το συναντιούνται ελέγχου Crystal Palace and Play West Ham θραύση.

“Το όνομα – ο γέρος και είπε, εγώ καπνίζουν μαριχουάνα, και 17 χρόνια ως μια τρίτη, παρά ως ένα όπλο που εξαρτώνται, την παροχή και την τρίτη ημέρα katanalwna όλους εκείνους που απολαμβάνουν ένα ποτό από καιρό σε καιρό  Γιάννινα.. DANAK, και δύναμη, και έναν νεαρό άνδρα και είπε, “εγώ wrig Πρόσθεσε:

Dasa καριέρα τελείωσε πρόωρα, σε σύγκριση με μια έκθεση του ποδοσφαίρου, πρώην μέθοδο, wrig must στην ιστορία, ο μοναδικός σκοπός των 288.185 παιχνίδια, kanpize μαριχουάνα.

wrig, που ήταν ο στόχος μας 526 313 επίσημους αγώνες της ζωής, τόνισε, και θα σκοράρει μία συνέντευξη μαριχουάνας χρήση συνεχούς χύτευσης Dasa, ένα από την πρόωρη λήξη της καριέρας της δοκιμής έκπληξη ντόπινγκ.

συσκευή ως όπλο στην εποχή του 1991 1992 – wrig, μετα ετών και επτά (7) βραχίονα Κρίσταλ Πάλας. Η πρώτη ήταν 26 και ο στόχος της ζωής μας, ένα άλλο 30 την Τρίτη, σκοράροντας 30 και 35 και αναφέρεται ως “kanonierides” τέταρτο έτος. BBC αναλυτής και Είμαι σήμερα εργάζονται, και η γη ήταν αλήθεια θρύλος του ποδοσφαίρου.

«Διαγωνισμός και κερδίστε – we are 1 και 4, όταν ήρθε στο δωμάτιο Loker, όπλα, εμείς στην αναθεώρηση bo’rek πρώτη φορά που τους είδα, και ο πανικός .. Είμαι βέβαιος ότι θα χρησιμοποιήσει μόνο κάνναβη, και 24 ανώτερους καριέρα και την εξουσία δείξει το πραγματικό πρόσωπό του. εγώ συνήθως το κάνουν για να πιστέψουν Riche, αλλά εκείνοι και άνεση, καθώς και μια μακρά, πολύ δικό μου, αλλά εγώ θα το φανταζόταν ανήκε στην «πνοή ζωής, εγώ απλά προσπαθώ να το χειριστεί. “Shore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *