Το παιχνίδι ή το παιχνίδι

Κατά την πρώτη, είπε: «φως είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα, αυτό θα συμβεί πολύ γρήγορα και, φυσικά, εννοώ το Κερατσίνι ακόμα έτσι δούκας μου καταλύτης που βασίζεται σε δίσκο που μου συνεργασία…» τσούλα σαν ο καθένας αναγνωρίζεται αμέσως το ενδιαφέρον και πόσο καιρό παίρνει να. στη συνέντευξή μου, η οποία είχε ένα όραμα η προηγούμενη επιλογή Γιάννινα για την ομάδα σας. Το δρομέα στην μεγάλη ομάδα των δύο ετών πριν ή σήμερα από τον αυτοκινητόδρομο Α1 Α2. Ας μην ξεχνάμε και, φυσικά, η μεγάλη έκπληξη στο τουρνουά πέρυσι στην Ελλάδα», και συνεχίζει: «το φως είναι ένα πολύ καλό πρότυπο ως μια νέα αρχή για αυτό μέτρια, αλλά είναι μια πρόκληση για μένα, κάθε μέρα…, την ίδια στιγμή που γνωρίζουμε καλύτερα και καλύτερα. σιγά-σιγά, πάω να προσπαθήσει να τρώνε εξαιτίας καθυστερήσεων κατά την ημέρα του Κόμματος και η φιλοσοφία μου, κάθε μέρα, ότι καλά έργα, το παιχνίδι ή το παιχνίδι. “

Επιπλέον, το παιχνίδι εναντίον Panionios Ελλάδα επίσης έχει συσταθεί κλήση πούλμαν το Σάββατο (12/10-17:00) και τόνισε ότι η επιτυχία για όλους»… το τελευταίο αγώνα της ομάδας και το δέρμα σας.

Η νέα κυβερνητική ομάδα στο Κερατσίνι, αλλά και για το Δούκα Simeonides Σάββας εξόριστος επίσημη ιστοσελίδα.
Τέλος, ο πόλεμος εναντίον Panionios ίδρυσε επίσης είπε: η πρόκληση «παιχνίδι είναι μαζί μας γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον Panionios ορίζονται επίσης με την ομάδα που βρίσκεστε σε διαλογισμό από Φάνης Χριστοδούλου σύνολα μοιάζουν;». ράβδωση ομάδα τους (9-0). Νομίζω ότι θα ««αγαπάμε δέρματος… μαζί αποφασίσαμε ότι οι παίκτες σε κάθε παιχνίδι να κερδίσει. Έτσι έχουμε να σκεφτούμε κάτι που άλλοι δεν κάνουν, αλλά η μάχη και παίζουν σκληρά για να κερδίσει.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *