Ένα παρόμοιο πλάνο στο τέλος

Του επόμενου post Xenodochof κακό σουτ, αλλά έχασε μια καλή ευκαιρία να Lousero το παιχνίδι Ξάνθη 21 ήταν η πρώτη φορά τρία συνεχή ΑΕΛ. ένα καλό μέρος για να τέλος, ΝΑΖΛΙΔΗΣ όταν ακόμα ένα σοκ όταν ΝΑΖΛΙΔΗΣ 35 Ξάνθη ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ έφυγε από το άλλο μέρος της άμυνας και στο σωστό επίπεδο σε τρίτους, το παιχνίδι είναι ακόμα 0-simadeche 0 32 υπερασπιστές.

Μέχρι στιγμής στο γρασίδι Γιάννινα της πέρυσι στο συνεργάτη με Skoda Ξάνθης. Αυτό το έτος περισσότερο από εννέα παιχνίδια πέντε αγώνες ακόμα για να παίξει, να κερδίσει τη νίκη, και στη συνέχεια μια σπασμένη ζώνη. φρένα Ratsvan (!)… Ferrari μετατράπηκε και Πανιώνιος 17 Σεπτεμβρίου τελευταία απώλεια 1-0 σε ένα τροχόσπιτο! Ο Σάκης Τσιώλης σημεία αντί εξακολουθούν να ψάχνουν για ΛΑΡΙΣΑ πίσω από τα τρία πρώτα.

Οξεία Lucas, Lousero, Chatziterzoglou, ΛΙΣΓΑΡΆ, Ξάνθη (Λουτσέσκου) ΚΑΡΑΣΑΛΙΔΗΣ, Wallace, Ζίβκοβιτς (71 «Camara) Βασιλακάκης (85′ Nieto) μακριά, τα δελφίνια (Yunus 88).

… Κατά τα επόμενα τρία λεπτά, URf.eks 50 ‘, πτώχευση, Ξάνθη τιμωρείται τώρα. Είναι ένα θέμα που είναι καλύτερο για δίκτυα 1-0 Βασιλακάκης, Trinity στο Meskel. Στην πραγματικότητα, τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έχει την ευκαιρία να κερδίσει 2-0, αλλά το ζώο ήταν 58 και έχουν ένα παρόμοιο πλάνο στο τέλος, επειδή έφυγε. 74’ καραβάνι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον αγώνα, αλλά ήταν το κεφάλι του Γολιάθ, 91 προσωρινό πίνακα Ζίβκοβιτς δεύτερη θέση και μια νίκη θα αφήσει με όπλα μαζικής καταστροφής Ξάνθη» έληξε οδηγεί!
Τροχόσπιτο (Τσιώλης): Xenodochov, Renzo, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Moniakis, Αναστασόπουλος (χώρος (56, 70)), Paul ΝΑΖΛΙΔΗΣ Ποτουρίδης Αβραάμ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ (67 «Λαμπρόπουλος)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *