Ένα δύσκολο παιχνίδι

Βέροια-Γιάννινα πληρούται το πιο σημαντικό παιχνίδι αύριο το Άργος. Σημειώστε ότι είδε δύο ομάδες με ξεκούραστοι αντιπάλου, η ισότητα Philip πριν από τον ήλιο της ΑΕΚ με τον Πανελλήνιο. Εν τω μεταξύ, μετά από Diomds πρέπει να κερδίσει το ντέρμπι εναντίον πολλών, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχασε δύο ΧΑ Δούκα, αλλιώς θα χάσει πολύ έδαφος πάλης κουαρτέτο.

Και οι δύο ομάδες να κερδίσει το παιχνίδι μέχρι στιγμής, και η δεύτερη είναι “σπασμένα” σε αυτό το σύνδεσμο (νίκη) και τα δύο “αντίπαλες” A μετοχών “ώθηση”. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι νίκησε ΑΕΚ αναβάθμιση να αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο παιχνίδι (με ΙΕΚ Ξυνή, αλλά δεν είναι σέξι), “δύο χρόνου Βορρά», που πραγματοποιήθηκε δύο σημαντικά επιτεύγματα ΧΑ Δούκας και Διομήδης Άργους εισήλθε αλλά και οι δύο της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί, ο Πρόεδρος έκανε μια εντυπωσιακή πρώτη νίκη του Άρη αγαπημένο παιχνίδι στο σπίτι απέναντι σε αδύναμους δύο Ελλάδα naisia εκπαιδευόμενος Serifato Αίγιο, και το πρώτο έτος του ανταγωνισμού ακόμη μεγάλα Agos Aeropus της Edesa, κυρίως (αλλά «αναγκαία» η εφαρμογή είναι πολύ δύσκολο). Ο πρώτος αγώνας έληξε “μικρό” ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Aesch Συκεών Πυλαίας και ο ήλιος, τα αποτελέσματα των οποίων μπορεί να αποδειχθεί απαραίτητο για να ζήσουν κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Χθες το απόγευμα στο ντέρμπι θα δώσει μακριά πέντε Ιωνία νέα Α1 Ανδρών Χάντμπολ ληφθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *