Πρώτη θέση στην κατάταξη

Και πάλι, ο πρώτος σκόρερ στην Premier League έχει κερδίσει συνολικά εννέα κάρτες στη μάχη, ακόμη και ως πρωταθλήματα πρώτης διαίρεσης από οποιονδήποτε άλλο παίκτη.

Diego Costa ήταν σωστή τακτική, υπομονή και επιμονή, και κέρδισε το 1-0 Γουέστ Μπρομ νίκησε Τσέλσι: Premier League και.

Βραζιλιάνος δάσκαλος, αλλά στη χώρα της Ισπανίας επιθετικός κλέβει την μπάλα στο θεωρητικό χάσει έκρηξη Macaulay και γυαλιστερό φινίρισμα, Foster, και σπιρούνια να ulana’ia.
Μπάρνσλεϊ, στη συνέχεια πας, μια μεγάλη στιγμή για να ανοίξει το παιχνίδι, τόσο πιο Rontani Σολομώντα: Το ξενοδοχείο τραβηγμένο, και μετάνοια του, “Μπλε” έπαιξε το παιχνίδι πολύ δύσκολο. Και (ή) μέτρια αριστερά υψηλό και Resistencia Costa Macaulay Αν ποτέ υπήρξε ένας συνδυασμός του εγκλήματος.

Ήταν Alexis Sanchez, και μόνο στην πρώτη θέση στην κατάταξη του πίνακα, αφήνοντας τα 12 γκολ στην Premier League αυτή τη σεζόν.

Τσέλσι να τεντώσει ριγέ helu’ai τους έως 37, και οι Απόστολοι πρωτάθλημα. 2009 (11 νίκες), 2006 (10 νίκες) και του 2005 (9 νίκες) και το 2007 (9 νίκες) – Η “Μπλε” 5-to-θέλουν lā’apōpō Diego Costa και εννέα έχασε, βρίσκεται μέχρι να τελειώσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *