Κορυφαία ετήσια εκδήλωση

Ηχογράφησε δύο νίκες και μία ήττα και έπαιξε ενεργό απόγευμα στον τρίτο και τελευταίο γύρο της ομάδας. Είναι πεισματάρης και η ψυχολογία είναι το τσίμπημα από 4-2 θέτει κορεατική Νταεγκού (χθες World deyterathliti στην ομάδα) και το διάσημο δεύτερη θέση.

Στην πρεμιέρα της Νέας Ζηλανδίας κέρδισε σκορ έγινε 4-2 2 – 3 Απρ ρόδες Dean κέρδισε το βελγικό Ntarsis Thibault, ο οποίος εργάζεται αναφέροντας τρεις νίκες με το ίδιο οριακό αποτέλεσμα !!! Sgoyropoylos Γιάννινα συνεχιστεί αύριο στην εκδήλωση και θα ανακοινώσει τον επόμενο αντίπαλο μετά την κλήρωση.

1. Single γύρο τυγχάνουν σήμερα (4/12) John Sgoyropoylos Παγκόσμιο Νέων στο Κέιπ Τάουν. Τόνισαν ότι από την αρχή της έλλειψης εμπειρίας του από την πρώτη συμμετοχή της βιομηχανίας κορυφαία ετήσια εκδήλωση, αλλά θέλει να ακολουθήσει μια καλή πορεία και να εφαρμοστεί το βασικό στόχο των πολύτιμων νέων ιδεών.

2η θέση 19 μία πλάκα (RR των “64”) και χωρίς άγχος από τώρα και στο εξής, θα προσπαθήσω να πάω όσο το δυνατόν περισσότερο και να αποφορτιστεί. 16achronos καπετάνιος ήταν πολύ δυνατά ομάδα 4 αθλητές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *