… Αν θέλετε να έρθει. Και να το πάρει!

Ιρλανδία ελαφρύ πρωτοπόρο, να στείλετε ένα μήνυμα στους οπαδούς μέσω συνεντεύξεων και την προώθηση της Βόρειας Ιρλανδίας, στο Μπέλφαστ κεφαλαίου.

Πόσοι και πόσοι οπαδοί περιμένουν απάντηση στο UFC Connor McGregor και Dana White για καφέ από την κατηγορία “Gold” της πένας. Οργανισμός όχι μόνο να πάρει τη ζώνη, αλλά απέκλεισε ένα όνομα από τη λίστα. Την ημέρα πριν από τον πρόεδρο ήταν να δώσει μια εξήγηση.
Και συνέχισε λέγοντας: .. “Και όμως EDL Χοσέ lipothymoi Είπαν ότι έχουν μια ζώνη για να δώσει ο ένας τον άλλο Παίζουμε με ένα ψεύτικο μπάντα … είχα να πω, και την αγάπη του UFC, δεν μπορούν κάποιον koroϊdepsete στη συνέχεια με αυτό το τέχνασμα.
Περίπου, πόσο καιρό εργάζεται ως ζώνη Connor, της Ιρλανδίας εξηγούν:. “Η επιτυχία στις προσπάθειές τους να συνεχίσουν στο σπίτι και τα χωράφια μου και να ενθαρρύνει κάποιον να κάνει με τα φυσικά τους χαρακτήρες του πληκτρολογίου βίας προσπαθεί να αναλάβει, αλλά θα χρειαστεί άλλες μεθόδους … Αν θέλετε να έρθει. Και να το πάρει!”.

“Προσπαθώντας να επενδύσουν. Κούβα για αυτή τη ζώνη είναι στο σπίτι μου. Δεύτερη θέση του και πάλι, και θα πρέπει να πάρετε αυτή την περιοχή. Διαβάστε τις δημοσιεύσεις και διάφορα στο Διαδίκτυο, αλλά δεν βλέπω η ομάδα εξακολουθεί να ανήκει Γιάννινα σε σας. Η περιοχή όπου είχα αφήσει στο μου στο σπίτι. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *