Νίκη εναντίον των κατοίκων του νησιού

Μάικλ Κάλαχαν κατά τη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού, που οδηγεί το έθνος με ένα ζευγάρι 10 λεπτά Rotzerio Thuram και 1-0 όταν είναι διαθέσιμα. Vanderson είπε Λαμία φάουλ σε 17 λεπτά για να τρέξει, όταν ο ποταμός Omo και ασταθής Αραμπατζή Dick Μπλάζιτς ανατράπηκε από Fthiwtoys αριστερά μετά από 43 λεπτά.

Κέρκυρα ωθήσει τη συχνότητα και την επίτευξη ισοτιμίας σύντομα. Τίτλοι σε λεπτά 55, Tsenamo Γεωργακόπουλο και βάζουμε πέτρες στο κεφάλι του, και να πω Λάος Sin Κέρκυρα Ζορμπά η τελική μάχη των 80s και να σπάσουν εξαιτίας τελειώσει το παιχνίδι με τα 10 παίκτες το καθαρό 22.

2-2 Προσανατολισμός του ανταγωνισμού πας Κέρκυρας Λαμίας συνεχίζεται … για πρώτη φορά “16” είναι επιλέξιμες για τα προς το ζην, και την εκδίκηση που εκδόθηκαν.

Νίκη εναντίον των κατοίκων του νησιού.

Λαμία (Μπάμπης tit): Tsenamo, Παπαργυρίου, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Κοτσώνης (59 λεπτά Μπάλιος), Jones, τέλεια, Καραγιάννης, Aygenikoy (56 λεπτά Mpoyloylis), Bill (67 λεπτά Silva), Ntoyrmisai, Vanderson.

(Μιχάλης Γρηγορίου με) Κέρκυρα: Αραμπατζής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: Πληροφορική, Zaradoukas (59 λεπτά Epstein), Antilechoy, Ntimitrofski, Κοντός, απέκτησε (46 λεπτά Γεωργακόπουλος), Siontis Γιώργο Ζορμπά, Thuram (67 λεπτά Σπίνουλας).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *