Η εφαρμογή του “16” στα προκριματικά

ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα να παίξει: «Γνωρίζουμε ότι μια ομάδα μέχρι στιγμής έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, οπότε το κέντρο αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στη δουλειά .. Θέλω να κερδίσω το παιχνίδι που θέλω να κερδίσει τους τρεις βαθμούς Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πρόβλημα.. . Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι να παίξουν. ”

Συγκεκριμένα, αυτό που έχει Nova:

Ολυμπιακός Φεβρουάριο, η εφαρμογή του “16” στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: «Φυσικά, ναι, μάλλον θα είναι μια πολύ σκληρός αντίπαλος και έχουμε προετοιμαστεί καλά .. Φυσικά, έχετε τα πράγματα μέχρι εκείνη τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένων πρωτάθλημα και κύπελλο παιχνίδια πρέπει να σκεφτούμε . ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν σας ξεχνάμε, αλλά δεν είναι. ”

. Αν θέλετε να κάνετε τη Δευτέρα: “. Όχι, δεν είναι ένα προνόμιο, και είναι γνωστό σε όλα τα μέτωπα, αν και βολικό να πάει γύρω με ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο Σε αυτό το σημείο, δεν είμαι ένα προνόμιο.”

Η καλύτερη στιγμή της καριέρας του. «Ελπίζω να συνεχίσει μου καριέρα ποδόσφαιρο, μια που είναι πολύ χρήσιμη, και θα προσπαθήσω το στόχο μου.”

Εάν ανησυχείτε για αυτό, και το Ολυμπιακό μάρκα: “Αυτό είναι αλήθεια και για τις δύο ομάδες να παίξουν σε δύο από αυτές τις περιπτώσεις, εμείς, φυσικά, έχουμε ένα καλό παιχνίδι .. γιατί έχουμε ένα καλό γήπεδο, αλλά το πιο σημαντικό παιχνίδι για να κερδίσει όσο το δυνατόν θα πρέπει να είναι.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *