Η ήττα της αντιπολίτευσης

Μόνο Λάτσιο νίκησε Γένοβα 2-1 Σαμπντόρια αγώνες χωρίς ήττα είναι μια νίκη σε μια σειρά από πέντε εκθέσεις. Φέτος ελπίζουμε να ακολουθήσουν αυτούς που είναι κοντά στην καταστροφή του πρωταθλήματος.

Αφορά το σκορ για την Λάτσιο 40 ‘Πράγας Milinkobits πλευρά πας ανάπτυξη εντελώς. Με βάση την εικόνα του αγώνα τελείωνε Σαμπντόρια ελπίζουν να λάβουν, και η δεύτερη 45, για να επιδείξει τις … 2-0 νικητές να τελειώσει το πρώτο εξάμηνο.
Λάτσιο ήττα από την Ρόμα στον προηγούμενο κύκλο Spiteri «La Imperiali” για να τερματίσετε την πέμπτη συνεχόμενη ομάδα να νικήσει Σαμπντόρια στη Γένοβα (2-1) και συνεχίζει να αυξάνεται.

Φυσική αύξηση κατά το δεύτερο εξάμηνο Λάτσιο προς τα εμπρός είναι ότι καμία ζημιά είχε έρθει να Victoria Intsagki και όπως ο ίδιος πυροβόλησε η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε μόνο να μειώσει ’89 Ημερομηνία:

Τα προηγούμενα χρόνια, η ήττα της αντιπολίτευσης “αιώνιας” Ρώμη Λάτσιο θα κυκλοφορήσει φέτος, αλλά η ομάδα δεν είναι Intsagki Simon είναι καλύτερο από το άλλο. Η συνολική εμφάνιση του κτιρίου ορίζει προσωπικότητα »του Imperiali το ένα από τα πιο δύσκολα στην Ιταλία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *