Μια εκδήλωση παγκόσμιας κλάσης

Ερμής Περάματος Club και τρεις αθλητές τους trisomique, Κική Chatzogiannaki και η «θλιβερή» υπό την καθοδήγηση του η υψηλότερη απόδοση του Συλλόγου Taekwondo της αναπηρίας», Τυρταίος, «του τροχού και των άλλων αθλητών με αναπηρία, χορός, χορός, οδήγησαν από την ομορφιά.

Περιγραφή Ethan Μαρία ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ διοργανώθηκε υπό την καθοδήγηση του Poomsae βραχίονα, και οι γονείς, συνοδευόμενη από τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν το ερευνητικό πρόγραμμα του ο Poomsae.
Ως μέρος του αγώνα, κερδίζοντας την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη μετά το τρίτο 95 Ajax. Και Γιάννινα ότι ο Αντίμαχος του Αγίου Δημητρίου.
Το 6ο Φεστιβάλ ανταγωνισμού «ευ αγωνίζεσθαι» Κιμ» και «παλιά., έγινε ήρωας στην ιστορία της η οργάνωση αναπτύσσοντας νέα και δημιούργησε ένα σημαντικό σημείο αναφοράς την ομάδα. Αύριο στο από Ελλάδα Ολυμπιακό taekwondo κέντρο στα Λιόσια τι, στην περίπτωση αυτή, το ενδιαφέρον της πρότυπα και τις αξίες που παρέχεται από το ras, η αίσθηση για να φιλοξενεί μια εκδήλωση παγκόσμιας κλάσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *