Αιώνιο ντέρμπι

Στόχος τους είναι να κάνουν το πρώτο βήμα πριν από την απαλλαγή Παρασκευή «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» επέκρινε Ομαδικά εισιτήρια για τα ημιτελικά.

ΑΠΟΕΛ μετά από χρόνια δοκιμών φέτος κοιτάζουν πολύ ισχυρό και σε θέση να εργαστούν. Galazokitrinvn Κύπελλο είναι ένας στόχος και προσπαθεί να πάρει το πάνω χέρι για να προκριθεί.

Αιώνιο ντέρμπι μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας Glamour και μπάλα κερδίζει επαίνους. Kontrarontai αύριο (20:00) Λευκωσία σε δύο κύρια Λευκόθεο πρώτη κούρσα αρένα για Ανδρικά ποδοσφαίρου προημιτελικό Κυπέλλου έπαινο ΑΠΟΠ κατηγορία.

«Πάω για μια καθαρή νίκη πας ξέρω τη δυσκολία του αγώνα, έτσι έχουμε ένα πλεονέκτημα για την πρόκριση του γραφείου μας. Αν παίξουμε το παιχνίδι μας, έχουμε ένα πρόβλημα,» τόνισε ο Διεθνής petrakkidis atshilleas.

Μεταβείτε στο κοντινό Concord Λευκόθεο αρένα ποδόσφαιρο Παίξτε έπαινο προσόντα για να κάνει το πρώτο βήμα. Εκτός από τις προσπάθειες να κρατήσει drop-in πελάτες, ενώ τα πλέι-οφ θα λάβει θέση στα κεντρικά γραφεία του.

«Στόχος μας είναι να κάνει το πρώτο βήμα προς ένα προσόν. Θέλουμε να καλεί τον κόσμο να έρθει, και η εταιρεία πίεσε για την ομάδα να κερδίσει,» είπε Γεώργιος Γαβριήλ ριγέ Όμιλος με διεθνή παρουσία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *