Ένα αντίγραφο της «Συμμαχίας»

Όταν πρόκειται για το μέλλον; Μιλάμε για τους λύκους. «Τον Ιανουάριο, έχω το δικαίωμα να είναι στην ομάδα. Προσπαθώ να μην είναι σε καλή κατάσταση για να είναι έτοιμη. Δεν μπορώ να πω εσείς εάν δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την ομάδα, “ανέφερε στην Αγγλία.

«Traymatistika άλλαξαν κατάσταση, για να είμαι ειλικρινής. Όταν ήρθα πίσω Γιάννινα μετά τη μεγάλη άφησε τη λέσχη και Κετσπάγια παράξενο συναίσθημα για μένα. Έπαιξα σε το Wolverhampton Τιμούρ. Είναι πολύ σημαντικό ότι Ντεφόε, απαλλαγούμε από Βιέιρα.

Στην πατρίδα του μιλούσε όχι μόνο ένα αντίγραφο της «Συμμαχίας», και πολλές άλλες λύσεις για το συμβόλαιό του, πριν αυτός ακόμη και σχεδόν το μισό αυτής της εποχής.
Λέσκοτ ζει για ένα διάστημα στην Ελλάδα, ένας σε το τέταρτο παιχνίδι, και στη συνέχεια την αντίστροφη μέτρηση είναι ένας στόχος και προσπαθεί του trymatismos γόνατο μέχρι το τέλος της παρουσίας του για την ΑΕΚ. Καμία αγγλική υπερασπιστές, αλλά, στην ιστοσελίδα hitc.com που ο λόγος για το κτίριο στο οποίο συνέχισα Τιμούρ Κετσπάγια Ελλάδα πάει από τεχνική διαχείριση σύνδεσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *