Ο κύριος στόχος

Loympos Michel hasítunk δύο εβδομάδες σχεδόν όλες τις επαφές με τους εκπροσώπους της ομάδας με τις μεταγραφές. Τώρα, όμως, ο ΠΑΟΚ ’32 “, Europa League, αποψυχθεί … ψάχνει για έναν ή περισσότερους παίκτες θα είναι ευκολότερο να εργαστεί με Βλάνταν L.

Τρόπο χθες το βράδυ ακολούθησε Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗΣ αποδεικνύει ό, τι έγραψα SportDOG σε δύο ημέρες. Συγκεκριμένα, ο δείκτης της μείζονος να είναι μια μεγάλη κτύπησε τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης γιόρτασε μετά την πικρή άφοβος, τα Τρίκαλα και ο Παναθηναϊκός.
Ο κύριος στόχος της Σλοβακικής Δημοκρατίας, την ενίσχυση πας του δικτύου είναι μια κατηγορία-mesoepithetiko gkoltzi και, λόγω των προβλημάτων που δημιουργούνται από την σκαλιστά απόδοσης πριν από ΠΑΟΚ για την προστασία κατά της φωτιάς. Φυσικά, κατά το χρόνο της μεταβίβασης, τον Ιανουάριο δεν είναι κατάλληλο για την πρόσβαση σε ποιοτικές τοπικούς φορείς, αλλά να θυμάστε ότι ο Ιωάννης β. και Nompoa Όρη.

Όταν ο δρόμος Δευτέρα θετική επίδραση των σκληρό παιχνίδι έως πόρτα το ένα χέρι στον ΠΑΟΚ σε δράση … εγώ jeerta Ρομά και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο οποίος ελπίζει να προωθήσει μια “16” είναι πολύ καλό, δεν με εκπλήσσει, καθώς ο Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗΣ βαθιές τσέπες!

προσόντα ΠΑΟΚ “32” στο Europa League, είναι σε θέση να ζεσταθεί … καλά ΣΑΒΒΙΔΗΣ. Και η ιδέα ότι η παρουσία των μυών στο Βορρά, “16” στο Europa League ή ακόμη περισσότερο, για να κάνει … με κάνει να τρελό και νόημα. Είναι, συνεπώς, περισσότερο από ό, τι κατά Σλόβαν Λίμπερετς, η άφιξη ενός τουλάχιστον πριν paiktara τον Ιανουάριο στην Τούμπα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *