Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας

Δείτε και τα δύο μέρη της Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας παιχνίδι σκέψης για να συμμετάσχετε στην παρασκευή των προσόντων.
Μας διεθνείς Dimitrij καταπονηθεί από την συλλογή του Nico Χατζηγεωργίου Θεοφίλου (στο πρώτο στόχο του στη χώρα μας), και ένα σκορ 7 λεπτά για να ξεκινήσετε με τη διαχείριση χρηστών-είδος της σκληρή και άμεση.
Το πρώτο μισό της χώρας μας και μια μεγάλη ευκαιρία για Chris ΙΑΚΩΒΟΥ αφαιρεθεί και επέστρεψε στο τέλος του ηγέτη και τη δεύτερη φορά ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στόχο να πιέσουν για πληροφορίες από το Malobits, το EQ, αλλά η Ελλάδα 1-1.

Λατρεύω την προσπάθεια από τους παίκτες μας και το γεγονός ότι ξεκινάτε μια νέα προσπάθεια. Θα παίξουμε το βράδυ του Gala είναι το τέλος των αγώνων επίσημο εθνικό διαγωνισμό Γιάννινα ένας καλός δάσκαλος της Λετονίας Κρατήστε Κρατήστε Στυλιανού.

Κύπρος: Skampylis, κόκκινο, James, ο Όμηρος Στεργιόπουλος (5) Tsakanias, ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ, Στυλιανού, ΜΑΝΩΛΗ, Koyloympris, Κοντοδήμητρος, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Ψιλογένης.

Αγώνας diaititeysan Μιχάλης Χριστοφίδης και ο Chris Χρήστο.
Για να επιτευχθεί το πρώτο και πάλι, «Τάσσος Παπαδόπουλος-παιχνίδια» του αύριο στο δωμάτιο 18
Η Ελλάδα είναι το καλύτερο τερματοφύλακα μέσα η εθνική futsal άντρες εδώ την στιγμή-Παναθηναϊκός 1-1 απόκριση «Τάσσος Παπαδόπουλος παιχνίδι» προσέλκυσε.
Η ομάδα και την ευκαιρία να εξασκήσουν το δεύτερο εξάμηνο, παρά το γεγονός ότι επρόκειτο να παραμείνει μέχρι το τέλος του 1-1.
«Σύμφωνα με την αντιπολίτευση που προσπαθούν να κερδίσουν και εμείς κάνουμε καλύτερα από ό, τι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση όταν είχαμε πρώτον την ευκαιρία.
Ελλάδα: Θεοφίλου, Gkaifalias, Ntarlas, Πάνου, Μουρδουκούτας (πρώτα 5) καρκινοειδή, Katebsian, Γκρίτζαλης, Σκουτέλης ΜΑΝΟΣ, ΒΑΡΔΗΣ, Κάρμη, Σταυρόπουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *