Ήρθε το καλοκαίρι με υψηλές προσδοκίες

Πίσω από την ξηρά που τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες Defender Κόφι Ivor Elogk Ya Πεσκάρα Κροτόνε και το Ligue 1 Club έτοιμο. Miangkoy την ίδια μοίρα και Γένοβα και Serie B πλευρά.

Στη Γαλλία, PIOL «excommunication», αλλά φαίνεται να έχουν αποφασίσει να Kontogkmpi στο κέντρο της Μασσαλίας, ωστόσο, οι μηχανές πας είναι «νεροχύτες», θα πρέπει να βρείτε ένα σύνολο τουλάχιστον 40 εκατομμυρίων ΕΥΡΏ, ενώ το Τσέλσι και Λίβερπουλ. Αργεντινή ήρθε το καλοκαίρι με υψηλές προσδοκίες, αλλά δεκάδες εκατομμύρια» είπε αντίο και Mpanegk. (Ιωάννης) πάνω από το παλιό Gknoykoyr, και εμείς θα, ωστόσο, αποκλείει τη δυνατότητα να επιστρέψει στη Βραζιλία, η κινεζική ομάδα έχει λάβει ένα έντονο ενδιαφέρον για αυτό και μερικά από το συναισθηματικό.
Ίσως σε λίγους μήνες αργά, Φιορεντίνα θα προσπαθήσει να κλείσει το αντικείμενο ο μόνος τρόπος να πάρει καλύτερα Giobetit. Θέλω να αποτίσω φόρο τιμής εξακολουθεί να φαίνεται καλή, Mpiampian Gkampigkol. Σύγχρονη πόρτα στην Αργεντινή, πιθανώς τον πολύ επιθετικό έξω από το 35chron για να επιστρέψετε το σενάριο.
Εναλλασσόμενο ρεύμα Μιλάνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τον Ιανουάριο ήταν «δεν ratzoyr» είναι να συνεχίσει να μεταφέρετε το χρέος στο οικονομικό μέλλον της πρωτεύουσας είναι αβέβαιη, όπως και άλλοι να το δείτε, και να συνεχίσουν να πωλούν τέσσερις ή πέντε παίκτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *