Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σχετικά με το μέλλον

Αμερικανική εφημερίδα Sportday είπε… «Θέλω να είμαι ειλικρινής, κάθε αθλητής ολοκληρώνει τη σύμβασή της, βρίσκεται στην άκρη του μυαλού του στο σημείο όπου μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ να είναι ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα μου, ή την ανάγκη για να μου δείξει λογίζομαι στο πρωτάθλημα.
Και πρόσθεσε: «ο καθένας στην οικογένειά μου και νιώθω άνετα στην Ελλάδα για πολλά χρόνια, και ξέρω ότι η διαπραγμάτευση θα ήθελα να μείνετε σε θα χαρώ, φυσικά, ότι το ελληνικό προϋπολογισμό κατάσταση είναι δύσκολο να κατανοήσουμε την κατάσταση και ότι οι ιδέες της ομάδας να μιλήσει για αυτό το καλοκαίρι, ή όχι…
Ματ Λοτζέσκι περισσότερο από ό, τι ομορφιά, αλλά ειδικά Γιάννινα στην περίπτωση της Ελλάδας και ο Ολυμπιακός, το μυαλό φαίνεται να είναι οικονομικό να συζητήσει την υπόθεση.

Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σχετικά με το μέλλον, να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει είναι δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η αρχική επέκταση της σύμβασης. Πρέπει να περιμένει μέχρι τώρα να παίξει καλά, αν ήταν καλύτερα στο τέλος της σεζόν. «Θα δούμε τι θα συμβεί όταν η απόφαση θα είναι εύκολο.»

«Πραγματικά πολύ καλό και σκέψης σχετικά με αυτό, αλλά όταν πρόκειται για παιχνίδια, τέλεια sygkentrwnomai και κύριο μέλημά μου είναι να παίξω καλά για την ομάδα.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *