Επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των τριών μερών

Karim Ansarifarnt είναι αναμφισβήτητα η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ είχε ως στόχο να βελτιώσει την απόδοση των γραμμών. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα υπό το πρίσμα των γεγονότων, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κινηθεί προς… ενέκρινε το ιρανικό επιθετικός του Πανιωνίου.
Αυτό απλά σημαίνει ότι θα είναι σε συζητήσεις με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, δεδομένου ότι αυτά τα τέσσερα συμβατικά το καλοκαίρι, και τον ίδιο παίκτη, για τα οποία υπάρχουν πολλά ενδιαφερόμενα μέρη.
Διαφορετικά, θα είναι διαυγές, όλα τα άλλα συμπληρώματα εκεί έξω, εκτός από εκείνους τους εισβολείς στην επόμενη περίοδο, εμείς, φυσικά, εξαρτάται από την πας ακύρωση. Η πόρτα εξόδου είναι επί του παρόντος Platellas, Zorić και Diaz.
Όπου είναι γόνιμο έδαφος για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των τριών μερών, τότε θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις, όπως ιπποδρομίες και έχει επίσης ιδιότητες όπως Ansarifarnt. Το πλεονέκτημα του τελευταίου είναι ότι είναι δύσκολο να κατανοήσουμε την κατάσταση δεν χρειάζεται να τροποποιηθεί στο πρωτάθλημα και ήδη έχει οριστεί να προσφέρει. Πρέπει να επισημάνουμε ότι τεχνικής ηγεσίας και φιλοδοξία μας είναι να σταματήσει αμέσως το προσβλητικό πράγμα που θα ήταν διαθέσιμα στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Θα με κανένα τρόπο να χάσει χρόνο και να εξαφανίζονται τσάντα. Το μάθημα είναι ένα μάθημα και δεν έχει κανένα νόημα για χαμένο χρόνο και να είναι επιθετική στο τέλος του παραθύρου μεταβίβαση του χειμώνα. Σε μια τέτοια περίπτωση, κάθε αντίγραφο χάνονται τουλάχιστον επτά πρωτάθλημα και Κύπελλο, και μόνο όταν το ρυθμό του αγώνα και δεν προέρχεται από τα τρόφιμα. Σημειώνοντας ότι Ansarifarnt δεν επιτευχθεί σε μια κυρίαρχη νίκη Πανιωνίου στη Λιβαδειά, αλλά η προσπάθειά του ήταν ένα γκολ και του μόνο πιστωτικό βοήθεια… τους δίνονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *