Ένα δυναμικό παιχνίδι στην ιστορία…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-player κατάσταση στο πρώτο μισό των τακτικών καταγγελιών. Είναι, ωστόσο, «έχει δείξει ότι η ψυχική μέρη isofarisame πολύ δύσκολο.» Από τον τρόπο, τον Πανιώνιο της Ελλάδας και της Ελλάδας συμφωνούν ότι το αγαπημένο του ομάδα.

Ελλάδα δεν έχει αλλάξει τίποτα. ΑΓΕΤ Ηρακλής για τη δική του. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε κάτι καλό σε αντάλλαγμα. Δεν ξέρω τη ζωή του στον καθρέφτη και είστε ζωή μας ποδοσφαίρου από το prosdokas. Είναι δύσκολο να αναρωτιούνται τι συμβαίνει στη ζωή και στον αθλητισμό. Εγώ καρδιά «Ηρακλής», ως ένα καλό πράγμα.

:. Τι χρειάζεται για να αλλάξετε την ομάδα, «εμείς πρέπει να ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία, έχουμε μια υψηλή απασχόληση, έχουμε λάβει μια σειρά μέτρων, και ακόμη και skorarame αν θέλουμε πας να αυξηθούν, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά είναι τα αποτελέσματα για μικροσκόπιο στόχος αποτελέσματα θα βελτιώσει.»
Το κράτος και τις λέξεις:. «Είμαι καλός, δεν θέλω το καλύτερο μου αγαπημένη ομάδα Ελλάδα ο Ηρακλής τον Πανιώνιο και τι θέλουμε να το λύσουμε, θα πρέπει να είναι ένα δυναμικό παιχνίδι στην ιστορία…, ότι έχουμε μια ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να πάμε, ελπίζουμε για μας.
Επιπλέον, τα στάδια του Ηρακλή Leozinio της σκοποβολής κάτι έξω από το αυτί σας. Το απόθεμα της κατάστασης και την εμφάνιση το πνεύμα του το isofarisame. Τα τρία κέρδισε τρία σημεία σε εννέα παιχνίδια. Δεν είναι καλό, δεν είναι κακό. Χρειάζεται πολλή δουλειά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *