Μια ισχυρή και ευέλικτες διαδικασίες τμήμα δεδομένων

Το απόγευμα της Τρίτης και φαίνεται ότι το τελικό σχέδιο θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη “κλειδιά” που λειτουργεί στο ποδόσφαιρο.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ίσως ξέρετε Νέα Υόρκη συναντήθηκε ο Τάκης Mpaltako μέρος για να αποσαφηνιστεί ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της CRP στο ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός. Είναι σαφές ότι, εάν ο Τάκης ενταχθούν Γιάννινα FC άνθρωπος μέσα από το θάνατο, τότε θα είναι μια συνάντηση της ενεργού διαχείρισης.

Επιπλέον, η αναμενόμενη καλό απόγευμα της Τρίτης, ήταν επικεφαλής της τεχνολογίας. Τώρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Κώστας στη συνέχεια Niou τη λίστα, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί ως επαρκής για τη Νέα Υόρκη το γνωρίζουν.

αλλαγές είναι έτοιμη για τη Νέα Υόρκη, εν γνώσει, μια ισχυρή και ευέλικτες διαδικασίες τμήμα δεδομένων και Παναθηναϊκού, στο ποδόσφαιρο. Οι επόμενες ώρες χρειάστηκαν “πράσινο” John Neymar να κάνει την τελική.

Νέα Υόρκη ξέρετε, Μαρίνος Ουζουνίδης και την υψηλή τεχνολογία, και άλλοι στο τραπέζι και να επιλέξει να τερματίσει την έναρξη της μεταγραφής, επειδή σκέφτεται Ουζουνίδη θέλουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν το έργο.

Σύμφωνα με τη θέση της ομάδας του Διευθυντή, νομίζω ότι κανείς, ενώ ο Παναθηναϊκός για να δείτε εάν Anthony, ένα από τα “Lympe μπορεί να χειριστεί ένα κομμάτι σε έναν χρόνο και να το κάνουμε.
Στο τέλος αυτών των δύο σημαντικά προβλήματα, σε περίπτωση που το «τριφύλλι» αναμένεται να διευθετηθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *