Να κερδίσει το Μέγαρο των καθηκόντων

Αν είναι επιτυχής, “Trouble”, το 2012, να θέσει ένα τέλος στις δώδεκα παιχνίδια σε ευρωπαϊκό σύλλογο θα είναι η πρώτη νίκη του τουρνουά. UEFA ευρωπαϊκό σύλλογο ο Παναθηναϊκός κέρδισε τις ειδικές περιστάσεις του γεγονότος.

2000 και το προϊόν μπορεί να νικήσει την άλλη, αλλά αυτή τη σεζόν, ο Παναθηναϊκός, “μόνο” έξι πυλώνες είναι η τιμή, ειδικά αν είναι επιτυχής, μόνο ένα μέρος από τα 5 χρόνια για να φθάσει 1.880 15.800 μονάδες. 119 μπορεί να τοποθετήσει πας ένα προσωρινό «πράσινη» πρόκειται να συμβεί.

Είναι σημαντικό, ειδικά το βράδυ την παραμονή του Παναθηναϊκού, είμαστε ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά είναι.

“Πράσινη” Θέλτα Welcome (22:05, Cosmote TV 2) για να κερδίσει το Μέγαρο των καθηκόντων.

Eduardo και Ruben Blanco, Mayo, Cabral, Ronkalia, Jones, Marcelo Dias, Toykoy Hernandez, VAS, Orellana και έχει σχεδιαστεί για να Gkoyinteti Mpongkontia Mperiso.
από δεξιά προς τα αριστερά – SFR Γιουγκοσλαβία, Koutroumpi, Ιβάνοφ και την τεχνολογία Choychoymi πριν αποσταλεί στις δοκούς στο στυλ των επαγγελματικών Ebritis. Μέση Zeca άξονα και Goyakaso και Empokoy και Bigiafanies. Imparmpo Rinalnti πίσω στην καρδιά.

Ο κατάλογος Reis, Telanter, Boumal, αλλά ο Οδυσσέας και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μια συνάντηση της ενεργού διαχείρισης , δαχτυλίδι, ανεξάρτητα από τη φυλή, Martin Ουζουνίδη καλύτερη αναπνοή, Berg είναι έτοιμο για τραυματισμένο μνήμη Λεντέσμα και Sheba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *