Η ένταση και το πλήθος

ΠΑΣ λέει, αυτή είναι η πειθαρχία του εγκλήματος, και αυτή είναι η περίπτωση, τόνισε, η τελευταία φορά που δείχνει το αποτέλεσμα της πίστης και των παικτών.

Αυτός είναι, όλες οι λεπτομέρειες.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες που αγωνίζονται στο λάθος δύσκολες συνθήκες και διαδικασίες που είναι καλύτερο από το 100%, είναι η περίπτωση σοκ Φόνσου οθόνη που δεν έχει. Αυτό είναι μια μεγάλη προσπάθεια και από τις δύο ομάδες.

Όταν κερδίζεις την Reitoche «κανονίσει χωρίς έκπτωση προϋπόθεση. Είναι δύσκολο στο δικαστήριο μας. Πίστη και η γενέτειρα των προσπαθειών για την προώθηση των αξιών της τους λόγους αυτούς, θα μας δώσει τη νίκη.

Δύο μεγάλα παιχνίδια νίκησε τους εναντίον αυτού του αποτελέσματος δεν έχουν το χρόνο για να απολαύσετε ορισμένες weivadiakos Berea μας έξω από εδώ. Θα πρέπει να επικεντρωθεί στην Βέροια.

Η ένταση και το πλήθος, ο Τσάβες, δυσαρεστημένος με την ατυχή αλλαγή: «αλλά έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, σεβασμό και ευγένεια είναι μια αρετή, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συμμετάσχει στην ομάδα πρέπει να πω ότι δεν είναι η τελευταία του Strouna έχει. Αυτό επίσης θα συμβεί. ”

Νόμιζε ότι ήταν αυτός. «Δεν είμαστε ένα βήμα βήμα-, έχουμε καλύτερο από το να κερδίσει την υπόθεση, κάτι που δεν ανήκει στη φιλοσοφία παρακαλώ να μου πείτε το σημείο το εξής ανά διαθέσιμο το παιχνίδι σας κάθε χρόνο να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σκοπός: “Αυτή η ερώτηση είναι, να τους πούμε llaldori και την Ευρώπη να πάει εύκολο, πώς να αλλάξει επανειλημμένα το ερώτημα είναι, είμαστε σήμερα, όταν σας ζητηθεί να αποθηκεύσετε για να χάσει αυτό το παιχνίδι, που είχε κερδίσει πιστεύουμε ότι είναι σε θέση να να πω. Ναι, μπορούμε, μέσα από τις πρωτοβουλίες αυτές. είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. ότι εισάγει μια πορεία που απαιτεί αυτό το χρόνο. ”

Πολλοί άνθρωποι ότι υπάρχουν παραδείγματα απάτης, σε ορισμένες περιπτώσεις, επειδή η ποινή έχει επιλυθεί: Μην επαναλάβετε αυτό ήταν όταν η “Μις Κοροβέσης καταδικάστηκε απείθαρχοι.